Переможець “Голосу країни-10” Роман Сасанчин у шлюбі отримує любовні листи від дівчат: дружина все контролює

Дружина Романа Сасанчина, який, колись став переможцем талант-шоу "Голос країни", зізналась, що бачила величезну кількість повідомлень від дівчат, які адресовані Роману.

Здається, ніколи прихильниці не залишать у спокої відомих та симпатичних чоловіків, навіть, якщо вони одружені. Багато хто вважає, що можна просто так взяти та з’явитися на горизонті в одруженого хлопця і він відразу забуде про свою родину – ні, це дуже помилкова думка.

Роману Сасанчину писали прихильниці

Отже, Іванна Сасанчин дуже активна блогерка, яка часто ділиться особистими історіями з шанувальниками. Так, одного разу дівчина розповіла, що вони з зірковим чоловіком вирішили влаштувати експеримент та обмінятися своїми акаунтами у соціальних мережах, щоб мати доступ до всіх листувань одне одного.

Іванна розповіла, що такою нагодою не могла не скористатися і перше, що зробила дівчина – прочитала всі листування свого Романа. І виявилося, що Сасанчин дуже популярний серед дівчат. Його шанувальниці пишуть Ромі любовні СМСки та зізнаються у своїх почуттях.

Дружина Сасанчина розповіла про його прихильниць

Та насправді Іванну це не здивувало, тому що її чоловік досить відома людина, тому, дівчата сприймають його лише як зірку та успішного красеня. І прихильницям іноді не важливо, чи є у її об’єкту дружина та діти та Іванна навіть побачила кілька повідомлень, де дівчата пропонували Роману піти від неї. Але дружина Сасанчина не звертає увагу на такі смс, адже у своєму чоловікові вона впевнена і знає, що зради – це не про нього.

Тож, з цієї історії від дружини Роми дає зрозуміти, що у родині Сасанчина панує ідилія та гармонія, яка тримає їх родину разом та об’єднує ще більше. Головне у стосунках – це довіра та у Романа з Іванною вона є і це неймовірно цінно.

Схожі статті