Аліна Гросу приголомшила сумою, яка їй необхідна для комфортного життя у Лос-Анджелесі: “Це без делікатесів”

Відома українська співачка Аліна Гросу вразила фанатів зізнанням про те, скільки їй необхідно грошей для комфортного життя Сполучених Штатах Америки.

Через 10 місяців повномасштабної війни Аліна Гросу сколихнула мережу зізнанням про те, що прийняла рішення тимчасово переміститися до Сполучених Штатів Америки. Свій намір вона пояснила досить просто: хоче підвищити професійні навички у професіоналів. Шанувальникам боятися не варто, адже артистка планує повернутися додому. Тому хейтерам на закиди про втечу з України відповідала досить жорстко та безапеляційно.

Аліна Гросу показала розкішний маєток, у якому житиме в США
Аліна Гросу приголомшила сумою, яку витрачає на життя в Лос-Анджелесі

Аліна Гросу приголомшила сумою, яку витрачає на життя в Лос-Анджелесі

Ні для кого не секрет, що життя в Сполучених Штатах Америки доволі недешеве, особливо для будь-якого емігранта. Позмагатися з вартістю проживання у великих містах країни можуть хіба що Ізраїль та Японія.

Втім, Аліна не збирається приховувати, скільки витрачає на те, щоб погостювати в Лос-Анджелесі. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram велику публікацію, в якій розписала, у скільки їй обходиться перебування в Америці.

“За раз (десь на тиждень) у магазині можна затаритися від 150 доларів (це без делікатесів і майже готової їжі, тільки найнеобхідніше) навіть буханець хліба тут коштує 6 доларів”, – поділилася Аліна.

При цьому співачка дала зрозуміти, що живе досить скромно у порівнянні з громадянами Штатів, і судячи з усього, дійсно собі відмовляє у певних задоволеннях, які їй були доступні в Україні.

Нагадуємо, що останнім часом мережею активно розповсюджувалися чутки про розставання артистки з Романом Полянським. Так чи інакше, але на даний момент пара знаходиться в розлуці.

Схожі статті