Невістка Оксани Марченко заявила, що прийняла рішення піти: шлюб з Богданом приніс колосальні проблеми

Невістка однієї з найзнаменитіших українських телеведучих Оксани Марченко Катерина заявила, що має намір повністю піти з інформаційного простору та видалити свою сторінку в соцмережах.

Після розкішного весілля в столиці з сином Оксани Марченко Катерина Марченко стала вельми цікавою для аудиторії зірки. Втім, це принесло дівчині певні проблеми. Адже через 2 роки після одруження Віктор Медведчук був зарештований, а згодом усе сімейство потрапило у небувалий скандал.

Богдан Марченко на відміну від своєї матері не виїхав за кордон і залишився на території своєї батьківщини. Тим часом його дружина та матір його сина Катерина скаржилася на те, що регулярно отримує в особисті повідомлення погрози.

Невістка Оксани Марченко заявила, що прийняла рішення піти

Де живуть син та невістка Оксани Марченко
Невістка Оксани Марченко заявила, що прийняла рішення піти

У зв’язку з роллю родини Медведчука у повномасштабні війні в Україні Катерина була вимушена закрити доступ до особистої сторінки в соціальній мережі Instagram, хоча до цього була досить активною і мала велику кількість підписників.

Вочевидь, це не допомогло дівчині на її шляху до спокою, і вона нещодавно заявила про те, що прийняла рішення повністю видалитися, створити нову сторінку і приймати запит на підписку тільки від особисто знайомих їх людей.

Невістка Оксани Марченко заявила, що прийняла рішення піти

Варто відзначити, що чоловік Катерини Богдан ніяким чином не коментував ні того, що відбувається в його сім’ї, ні того, у якій ситуації опинилася його кохана. Власне кажучи, бізнесмен веде дуже закритий образ життя і намагається максимально дистанціюватися від преси та медіапростору.

Звісно, після його одруження увага аудиторії до його особистого життя та ролі в родині сильно зросла. Тим часом його молодшій сестрі Дарині вдається бути “непомітною” для аудиторії.

Схожі статті