Анастасія Кобиляцька з “МастерШеф” не може обрати кого з колег обіймати: Паву чи Андрія Колісника?

Анастасія Кобиляцька стала переможницею сезону "МастерШеф. Кулінарний випускний" та на одній перемозі дівчина не зупинилась і тепер прийшла боротися на "МастерШеф. Професіонали-2". Де зустріла Паву, Колісника та інших легенд шоу.

Настя ще дуже юна, але конкуренція з дорослими та досвідченими кухарями її не лякає зовсім. Вона прийшла перемагати та до останнього бореться за своє місце під сонцем та другу тріумфальну перемогу.

До того ж і сама Анастасія вже є повноцінним професіоналом, оскільки дівчина працює кондитером у відомому ресторані “Чехов”, навчається на технолога та в університеті на факультеті ресторанної справи. Тож, погодьтеся, вона гідна конкурентка. І це видно на всіх конкурсах, які є у сезоні. Настя відчайдушно робить все, щоб дійти до фіналу.

Насправді пристрасті вирують на кухні постійно, конфлікти, сварки, непорозуміння, все це присутнє кухні “МастерШеф”.  Але ще є й дружба й почуття. Тому Кобиляцьку помітили в обіймах Андрія Колісника та жартівника Пави. Спочатку Андрій, а потім Вадим, дуже цікаво, які стосунки між молодою учасницею та вже досвідченими кухарями, дружба, чи щось більше?

“Так цікаво складається життя, спочатку ти вболіваєш за людину, потім він приходить в якості гостя на МШ підлітки, а потім ти з ним в одному сезоні. Просто душа компанії” – написала Настя про Паву.

А от з Андрієм Настя не зговорюючись одяглась в червоно–синіх кольорах, які доповнюють один одного і виглядають неймовірно. Отже, між Анастасію та чоловіками лише дружба.

Оскільки вони опинилися в одному сезоні, то звичайно спілкуються один з одним і мають багато спільних тем та можуть пожартувати та обговорити кулінарію перед тим, як почнуться зйомки. До того ж ці фото з обіймами були зроблені перед випуском шоу.

Схожі статті