Холостяк-12 Україна – хто покинув шоу в 9 випуску від 23 грудня 2022 року: “Завжди незадоволена чимось”

Стало відомо, хто покинув Холостяк-12 в 9 випуску. Дізнайтеся у нашій статті детально, яка з дівчат розчарувала Алекса Топольського та пішла з шоу.

Хто покинув романтичне реаліті-шоу Холостяк-12 вже відомо. На цей раз Алекс Топольський попрощався з Вікторією.

Хто покинув Холостяк-12

Хто покинув Холостяк-12
Хто покинув Холостяк-12

Цей тиждень був найбільш інтригуючим і для глядачів, і для знімального колективу, адже Алекс влаштував тиждень самоуправління. Тож, учасниці пустилися берега і кожна проявила себе максимально.

На шоу розпочалися небувалі ревнощі, адже одні дівчата дозволяли собі абсолютно все, тоді як інші намагалися дотримуватися правил.

Хто покинув Холостяк-12

Майже всі глядачі були впевнені, що з проекту піде Юлія Медуза. Втім, Алекс прийняв рішення попрощатися з Вікторією Варлей. Цікаво, що головний герой аргументував своє рішення тим, що нібито колишня дружина Тараса Цимбалюка з ним не щира. До цього висновку Алекс прийшов після відео звернення учасниці, в якому вона поділилася своїми почуттями з Холостяком.

Майже одразу після фіналу 9-го випуску Вікторія зробила заяву на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram та вразила зізнанням, що піти з проєкту вона вирішила самостійно. Тобто, у шоу нібито подали все таким чином, що це рішення рішення належить Топольському.

Також Вікторія розповіла, що вона є третьою дівчиною, яка пішла з шоу за власним бажанням. На додачу учасниця заявила, що її не змогли розкрити у проєкті, і вона занадто крута для цього шоу.

Необхідно відзначити, що виліт Вікторії став великою неочікуваністю навіть для глядачок, які були впевнені, що красуня зможе хоча б дійти до фіналу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.