Старша дочка Олі Фреймут привітала бабусю з Днем Народження: “Моя Алла ти найкраща бабуся у світі”

Донька теле-діви Олі Фреймут не дуже схожа на свою примірну матусю, проте стосунки між ними досить добрі. Але, як у кожній родині, бабуся займає окреме місце в серці онуків. Тому, можна помітити, як ніжно Злата привітала бабусю з особистим святом.

Днями мама Олі Фреймут святкувала свій черговий День народження та отримувала теплі привітання від рідних, близьких та друзів. Звісно, зараз свята сприймаються українцями зовсім не так, як то було раніше, проте, дні народження ніхто не скасовував.

Тому, старша дочка Фреймут вирішила ніжно привітати сою улюблену бабусю та з цього приводу опублікувала сторіс у соціальній мережі instagram. Дівчина написала привітання англійською та відмітила пані Аллу.

“Моя Алла, ти найкраща бабуся у світі. Я люблю тебе моя королева” – написала Злата.

Привітання Злати

Це головні слова з невеликого, але дуже милого привітання. Злата певно дуже скучила за своєю бабусею, оскільки багато років живе у Великій Британії, де навчається та будує своє життя.

До речі варто сказати, що стара донька Олі Фреймут зовсім не схожа на свою маму, у плані поведінки. Якщо ведуча завжди позиціює себе стриманою та викладає правила етикету, то донька не перейняла цих гарних манер від зіркової мами та дуже сміливо веде своє соціальне життя. Саме за це Олі часто дорікають, що ніби-то всіх вчить, як правильно себе поводити, а доньку так і не навчила. Проте, на це може впливати вік дівчини та підліткове бунтарство, з яким дуже складно впоратися, особливо, коли мама та дитина живуть у різних країнах.

Тож, навіть попри те, що мама й донька дуже різні, зараз вони живуть в одному місті та мають змогу бачитися набагато частіше. І Оля може проводити більше часу зі старшою дитиною, яка зараз всіма засобами намагається продемонструвати свою незалежність. Але, до бабусі дівчина ставиться дуже ніжно та дуже помітно, що Злата цінує пані Аллу просто за те, що вона є в її житті.

Схожі статті