Ектор Хіменес-Браво чесно розповів про свої стосунки з українською мовою: “Шукаю вчителя з мови”

Ектор Хіменес-Браво відомий український шеф-кухар, який є незмінним головним суддею кулінарного проєкту "МастерШеф". Але мова йому дається складно, тому, зараз чоловік вирішив вивчити українську досконало.

Ектор має колумбійське коріння і половину свого життя провів там, але вже 14 років кухар живе та активно працює в Україні. І навіть зараз, під час повномасштабної війни, Хіменес-Браво залишився в Україні та активно їздить на фронт до військових, волонтерить, готує для ЗСУ та активно підтримує народ.

Ці вчинки Ектора дуже цінні для держави та для нього самого, адже Україна стала для нього рідною та він все ще має проблеми з мовою. Кухар зізнався, що він володіє 4-ма мовами, а от українська для нього, як для українців – китайська. Тому, вивчити мову за 14 років для нього була недосяжною. Але зараз чоловік вирішив активно взятися за вивчення мови.

“Українська – спосіб стати ще ближче з тим місцем, де я живу вже більше 14 років” – написав Ектор

Ектор хоче вивчити українську

Отже, колумбієць виклав у сторіс instagram фото, де він стоїть з об’явою, у який шукає собі викладача з української мови, аби вивчити її досконало та стати ближчим до культури та до своїх друзів і колег.

Насправді нічого дивного у тому, що за стільки років Ектор не вивчив українську немає, оскільки наша країна спокійно ставиться до іноземців та до будь-якої мови, на якій розмовляють жителі чи гості України. Тому, раніше вона не була йому необхідною, а тепер для шеф-кухаря це принципове питання.

Ектор хоче вивчити українську

До того ж йому часто пишуть різноманітні коментарі з того приводу, що Ектор не розмовляє українською. Але за словами чоловіка, його це не чіпляє, оскільки він знає 4 мови, які дали йму змогу досягнути того, що він має зараз.

Тому лише під час війни для ХІменеса-Браво вивчити українську мову – стало питанням, яке більше не можна відкладати та це ще один привід пишатися відданістю кухаря Україні.

Схожі статті