Як виглядає жінка, яка народила єдиного сина Дану Балану: перевершити її не змогла навіть Тіна Кароль

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан роками успішно приховував правду про своє особисте життя. Втім, ще у двотисячних деталі його стосунків потрапляли у пресу.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан зізнається, що ніколи не був одруженим та віддає перевагу холостяцькому образу життя. Втім, артист не проти шлюбу. Мовляв, просто не може знайти жінку, яка змогла би стати такою, яку він хоче бачити поряд з собою.

Як виглядає колишня дружина Дана Балана

І хоча артист досконало пропрацював свій образ затятого холостяка, у пресі постійно з’являються деталі його стосунків з жінками, а у більш старих та архівних виданнях взагалі можна знайти інформацію про те, що колись виконавець був одруженим.

Як виглядає колишня дружина Дана Балана

Не дивлячись на те, що ця інформація ніколи не була підтвердженою, журналісти схилялися до думки, що виконавець все ж таки був у шлюбі з румунською моделлю Еллою Крупніною. Ба більше, їй приписують материнство над сином Дана Балана Аланом.

Втім, союз нібито протривав недовго — лише 5 років, і закінчився драматичним розлученням. Нібито причиною розставання стали безкінечні ревнощі дівчини, яка не могла витримати популярності свого чоловіка, а також його світових гастролей.

Дан Балан і Христина Руссу потрапили на обкладинку журналу
Як виглядає колишня дружина Дана Балана

Через декілька років в молдавській пресі з’явилася інформація про те, що нова дівчина Дана намагалася піти з цього світу через нерозділене кохання.

Тоді його обраниця Христина Руссу заявила, що мова йде не про неї і це неправда. Тоді ж шанувальники запідозрили, що насправді трагедія сталася саме з Еллою, яка нібито жила разом зі своїм сином в Ізраїлі. Інсайдери розповідали, що Дан навіть скасував концерти та поїхав до своєї сім’ї, яка мала в ньому нагальну потребу.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.