Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили виглядом маленьких синів Івана і Данила: обидва не схожі на телеведучого

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов схвилював мережу, показавши сімейне фото з Катериною Осадчою та синами Іваном і Данилом. Усі деталі в статті

Катерина Осадча та Юрій Горбунов ніколи не забувають про вітати своїх фанатів з новорічними святами. Якими поганими не були часи, здається, це не змінить традицій зіркової родини. Нещодавно телеведучий знову потішив своїх шанувальників новими кадрами, які були зроблені у будинку сім’ї.

Юрій Горбунов показав сімейне фото з Осадчою та двома синами

Юрій Горбунов пояснив, чому його діти від Каті Осадчої живуть окремо
Юрій Горбунов показав сімейне фото з Осадчою та двома синами

Так, цього року Юрій Горбунов тривалий час знаходився у розлуці зі своїми спадкоємцями. Поки шоумен працював у столиці, його дружина Катерина займалася пошуком зниклих та піклувалася про дітей на заході України. Інакше бути просто не могло, адже голові сімейства необхідно було утримувати своїх нащадків.

Зіркам було неймовірно важко жити у такому режимі, адже заради зустрічі їм доводилося долати доволі великі відстані. Однак, на зимові свята Юрій та Катерина возз’єдналися.

Нещодавно телеведучий оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий спільний сімейний кадр, на якому постав поруч з коханою дружиною та синами на тлі прикрашеної ялинки.

Варто відмітити, що Іван та Данило поки що неймовірно схожі саме на свою маму, а от рис Юрія Горбунова знайти важко.

Втім, хлопчики будуть ще дорослішати, і хто знає, цілком імовірно, що з часом обидва стануть більш схожими на батька. До речі, Катерині Осадчій у цьому плані щастить, адже її старший син Ілля вийшов її точнісінькою копією. А от у Івана з часом волосся стало трохи темнішим і тепер має пшеничний колір.

Схожі статті