Як виглядає зять-росіянин Ольги Сумської, через якого вона не бачиться з дочкою Тонею: прибрав до рук і онуків

Відома українська акторка Ольга Сумська декілька років тому видала заміж свою старшу дочку Тоню Паперну. Чоловіком молодої красуні став російський актор.

Відома українська артистка Ольга В’ячеславівна Сумська народила свою старшу дочку Антоніну у шлюбі з колегою Євгеном Паперним. Союз виявився досить хитким та недовговічним: коли дитина була ще зовсім маленькою, акторка пішла до свого коханця Віталія Борисюк, з яким і донині знаходиться у стосункам.

Примітно, що колишній чоловік Сумської ніяким чином не брав участі у вихованні Тоні і говорить про це відкрито. Тривалий час екс-подружжя знаходилося у конфлікті, але зараз працює разом в одному театрі.

Як виглядає зять Ольги Сумської

Освіту Паперна отримала в російській федерації, мріяла отримати у цій країні громадянство і врешті-решт вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича. За декілька років у пари народилося двоє дітей.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич
У мережі показали, як виглядає зять Ольги Сумської

Також сімейство придбало минулого року розкішний будинок в елітному жилому масиві. І життя зіркового сімейства здавалося казковим, допоки не почалася повномасштабна війна в Україні.

Антоніна Паперна не тільки ніяк не висдовилась стосовно політики російської федерації, але і продовжує знаходитися на її території, вочевидь, через свого чоловіка та дітей, так як Ольга В’ячеславівна неодноразово намагалася пояснити аудиторії, що у її дочки там знаходиться сім’я, і вона поставила її у приорітет.

При цьому акторка заявила, що Антоніна цілком і повністю підтримує Україну. А от стосовно свого позиції свого зятя не змогла сказати жодного слова. З 24 лютого Ольга В’ячеславівна не бачила ні своїх онуків, ні своєї дочки. Антоніна навіть не приїхала на похорон бабусі Ганни Опанасенко-Сумської.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.