Оля Полякова розповіла про весілля своєї 17-річної дочки Маші і вразила зізнанням: “Там є проблеми”

Відома українська співачка Оля Полякова вперше розповіла, коли хотіла б бачити свою старшу дочку заміжнею. Як зіркова мама бачить майбутнє своєї спадкоємці?

Понад рік Оля Полякова та Маша Єфросініна активно діляться деталями свого особистого життя та досвідом з публікою. У рамках програми “Дорослі дівчата” звучать найнеочікуваніщі зізнання та розповіді.

Нещодавно співачка відповіла на питання своєї підписниці про те, коли вважає, що її старша дочка Маша може вийти заміж. Втім, Оля одразу ж підкреслила, що це особиста справа її спадкоємиці, і вона буде вирішувати, коли захоче стати заміжнею.

Оля Полякова заговорила про весілля старшої дочки Марії

Маша Полякова вразила знімком з батьком
Оля Полякова заговорила про весілля старшої дочки Марії

Ба більше, виконавиця вважає, що досвідчені жінки знають, що заміжжя не так прекрасне, як його описують і мріяти не має про що у цьому плані.

“О Боже, навіщо їм взагалі виходити заміж? Хто зрозумів життя, той заміж не прагне”, – відповіла Оля Полякова.

Варто відмітити, що Маша повністю погодилася зі своєю співведучою і поділилася правдою про стосунки зі своєю старшою дочкою. Зірка зізналася, що після того, як Нана переїхала за кордон на навчання спілкується з матір’ю вельми рідко і тому вони дещо віддалилися.

“Це жах, але тільки тому, що вона мені рідко дзвонить, я розумію, що в неї все гаразд. Ось коли дзвонить часто, то там є проблеми”

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні і Оля, і Маша вивезли своїх дітей за кордон. Однак, Марія Полякова мала вступати цьогоріч до вищого навчального закладу, тому до України разом з мамою не повернулася. Її молодша сестра Аліса знаходиться в елітному інтернаті за кордоном, де також середню освіту.

Мама та батько час від часу відвідують дітей, але звісно у теперішніх реаліях родині важко спілкуватися, тому вони здебільшого говорять по відео-зв’язку.

Схожі статті