Катерина Кухар спокусливо витягнулася на дивані: прихильники у захваті

Балерина показала себе у несподіваному образі.

Прима-балерина національної опери України ім. Тараса Шевченка Катерина Кухар виклала у мережу спокусливе фото. На ньому суддя проекту “Танці з зірками” лежить на рожевому дивані. Схоже, що знімок робився або перед шоу, або в перервах, оскільки диван стоїть на фоні Золотої кімнати з танцювального проекту. Крім того балерина позує у тій самій чорній сукні, яка була на ній на останньому ефірі. Сукня, до речі, досить спокусливо оголює груди зірки балету, але виглядає все досить красиво.

У підписі до знімку суддя проекту “Танці з зірками” привітала всіх працівників культури з професійним святом. Зірка поділилася, що найвище мистецтво – коли танцівники роблять все так, ніби їм це дуже легко дається. При цьому головне не показувати і не розповідати скільки сил потрібно витратити на цю зовнішньо видиму легкість.

У коментарях під дописом прихильники теж привітали Катерину Кухар з професійним святом і звернули увагу на її образ. Підписники балерини залишили їй багато компліментів, назвавши її ідеалом і розкішною жінкою. Не менше, ніж словесних, було коментарів зі смайликами. Більшість таких дописів складалися з сердечок і язиків полум’я.

Раніше на сторінці катерина кухар виклала коротеньке відео в стилі TikTok, у якому вона з домашнього халату “перескакує” у костюм медсестри Ретчед для Хеловінського ефіру “Танців з зірками”.

Прихильники зауважили, що цей образ балерині дуже личить і вона в ньому органічна. Особливо уважні помітили, що на початку відео Катерина Кухар була без макіяжу і зауважили, що вона дуже гарна.

Катерині Кухар личить будь-який образ, адже вона сама красуня. А красуням личить абсолютно все.

Схожі статті