Таємницю розкрито – Леся Нікітюк вперше за свої 35 років зізналась, як її звати насправді: “А ви знали?”

Леся Нікітюк дуже відома та улюблена ведуча України, яку у народі просто обожнюють, тим самим і Леся відповідає людям. Але свою любов вона демонструє чесністю та відвертістю. Тому, цього разу дівчина наважилась розповісти, яке її справжнє ім'я.

Певно всім відома історія народження Нікітюк, коли її батьки були впевнені, що у них народиться хлопчик та навіть не розглядали варіант з дівчинкою. Тому, мама ведучої заздалегідь обрала ім’я для сина. Тож, батьки Нікітюк спокійно та розслаблено чекали всі 9 місяців на Олексія, а народилась Леся.

Леся Нікітюк назвала справжнє ім’я

З самого початку мама дівчинки дуже сильно засмутилася, її навіть заспокоювала медсестра та надавала поради, яке ім’я дати дівчинці. Але справа була в тому, що перед батьками постала проблема, яке обрати ім’я для дівчинки, на яку вони не розраховували. Стільки ж красивих імен існує на світі, що відразу й не пригадаєш навіть половини.

Але родина Нікітюк досить швидко зорієнтувалася та дивлячись на маленьку, назвали її Леся. Яку ми тепер знаємо як зірку та бачимо з усіх телеекранів країни. Можливо саме правильне ім’я повпливало на життєвий шлях ведучої. Але це не всі таємниці про Лесю.

Оскільки Нікітюк дуже відверта з підписниками та розповідає їм майже все, що відбувається у її житті. ділиться історіями, дає поради та питає їх. Отже, Леся взагалі дуже щира та відкрита до людей. Тому вирішила відкрити ще одну таємницю свого імені.

Отже, днями ведуча була на шопінгу, де обирала для себе вбрання та головні убори. Так, в одному з магазинів Леся настільки захопилася процесом, що вирішила вийти у сторіс із щирим зізнанням:

“Ви знали що моє справжнє прізвище Тренд”

Леся Нікітюк назвала справжнє ім’я

Тож, приміряючи жовту шапку у стилі якихось новорічних казок минулого сторіччя, Леся вирішила пожартувати сама з себе, адже вона має гарне почуття гумору, яке, завжди допомагає їй знаходити підхід до людей.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.