Леся Нікітюк похизувалася стрункими ніжками і пожартувала з приводу нових правил

Леся Нікітюк зарядила всіх порцією заздрощів і гумору.

Українська ведуча Леся Нікітюк поділилася з прихильниками черговим фото. Вона стоїть на вході у розкішний ресторан у чорному топі і короткій чорній спідниці, вкотре демонструючи довгі стрункі ноги.

Зважаючи на нові заборони через коронавірус зірка телебачення вирішила трохи пожартувати з цього приводу. Тож у підписі під знімками зазначила, що як вечір в стилі “Шальної імператриці” не вдався, то хоч тортиком поласувала.

Справа в тому, що через поширення інфекції всі заклади харчування для відвідувачів працюють лише до 22:00.

У коментарях під фото прихильники не стримували емоції. схоже, гумор Лесі Нікітюк подобається багатьом і вони готові його підтримати. Відмітився у коментарях і співведучий дівчини по проекту “Орел і Решка” Андрій Бедняков, запитавши куди Леся поділа знімки, які були після вечора. Леді Ле не лишилася у боргу і пообіцяла колезі скинути фото у приват. Виконала Леся обіцянку чи ні – не відомо, але настрій усім точно підняла.

Дехто поцікавився долею улюбленого шоу “Лемаршрутка”, оскільки не побачив нових випусків. Як пояснила ведуча, шоу перенесли на інший час.

Нещодавно Леся Нікітюк поділилася з прихильниками кумедним відео, на якому тікає від друзів з пляшкою алкоголю. і поцікавилася які плани на листопад у прихильників. Судячи з підпису далеко тікати зірка не планувала. Вирішила трохи підняти настрій підписникам.

https://www.instagram.com/p/CHM_cWFh1Te/

Прихильники відреагували на допис жартівливими коментарями на адресу подруг і зауваживши, що на таку компанію треба було брати більше.

Погуморити навіть у складній ситуації для Лесі звична справа. За це її і люблять прихильники.

Схожі статті