“На шляху до неймовірних змін”: Настя Каменських показала підписникам різдвяне фото без Потапа

Фанати однієї з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу, Потапа і Насті Каменських, не на жарт збентежені. Вже пів року не вщухають плітки, що зіркове подружжя давно не живе разом і ба більше, на межі розлучення. Співачка опублікувала фото, що святкує Різдво без чоловіка, чим ще більше підлила масла у вогонь.

Вже не перший місяць в мережі подейкують, що знаменита зіркова пара Потап і Настя Каменських на межі розлучення. Артисти не викладають спільних світлин та після повернення в Україну ще жодного разу не з’явилися разом на публічних заходах. Знаменитості одружилися відносно недавно, у 2019 році. До цього зірки були не просто колегами по сцені, а співали понад 10 років у дуеті “Потап і Настя”.

Потап і Настя підігрівають чутки про розлучення
Потап і Настя підігрівають чутки про розлучення

Плітки про службовий роман артистів не вщухали ще з 2006, коли Олексій ще був одружений з Іриною Горовою, а палка красуня знаходилася поряд з ним частіше, ніж дружина. Весь час знаменитості заперечували будь-яку симпатію один до одного та віджартовуватися, що не ледь не через силу працюють разом. Але пильного глядача важко провести і якщо шанувальники помітили любовні флюїди між  партнерами, то диму без вогню не буває.

Легендарний дует Потап і Настя існував понад 10 років
Легендарний дует Потап і Настя існував понад 10 років

Свої стосунки Каменських і Потапенко тримали в таємниці до самісінького дня весілля і показали підписникам вже фото з самої церемонії. З того моменту зірки майже не розлучалися, тільки на гастролі та концерти. Подружжя подорожували разом та щоденно ділилися з підписниками моментами свого сімейного життя поза сценою.

Весілля Потапа і Насті Каменських
Весілля Потапа і Насті Каменських

Але вже ні фанати, ні колеги не сумніваються, що між Настею та Льошею пробігла чорна кішка. Нещодавно співачка опублікувала світлину, привітавши підписників з Різдвом.

“Кожен українець чекає на перемогу. Але також знаю, що кожен з нас та вся Україна на шляху до неймовірних змін. Нехай мир настане в серці кожного. З Різдвом”, — написала Каменських під фото.

Шанувальники у коментарях ставлять питання: “А де Потап?”. Чи невже чутки про розлучення, це не просто балачки у мережі, а правда? Зіркове подружжя поки що ніяк не коментують свої стосунки та всіляко підливають масла у вогонь.

Нагадаємо, що Олексій Потапенко має 14-річного сина від першого шлюбу з продюсеркою Іриною Горовою, Настя власних дітей не має.

Схожі статті