Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, коли вона зустріла перше кохання: різниця у віці не завадила

Коханню всі віки покірні — так можна сказати про це подружжя. Не зважаючи на різницю у віці понад чверть століття, молода блогерка Катерина Репяхова та співак Віктор Павлік разом на зло всім хейтерам.

Блогерка Катерина Репяхова та співак Віктор Павлік складають враження однієї з найщасливіших зіркових пар. Молода та гарна дружина, досвідчений та мудрий чоловік, а також маленький синочок, який так схожий на обох батьків. Вони одружилися в 2020 році, однак, гучного весілля не було через трагічні події у родині співака, та справа не у весіллі, а в тому, наскільки люди одного кохають. У 2021 році в подружжя народився син Михайло, який став первістком для Катерини та четвертою дитиною для Віктора.

Щаслива родина Віктора Павліка та Катерини Репяхової

Як відомо, стосунки 56-річного співака та його 28-річної обраниці розпочалися в 2015 році, коли Віктор Павлік був одружений на свой третій дружині Ларисі Созаєвій, з якою він неодноразово сходився після тривалих розривів. Шлюб тріщав по швах, а на допомогу розбитому серцю співака прийшла молода концертна директорка Репяхова, з якою він закрутив роман. Однак, виявилося, до історія кохання Віктора та Катерини триває набагато довше.

Родина Віктора Павліка вирушила до Трускавця

Днями родина Віктора Павліка вирушила у подорож до одного з санаторіїв Трускавця, щоб відпочити та зустріти там новий рік в сімейному колі, про це розповіла дружина співака Катя Репяхова у своїх Інстаґрам-сторіз.

Трускавець дуже важливий для Катерини Репяхової

Також вона зауважила, що Трускавець для неї — дійсно рідний, адже це місто її дитинства, додавши, що саме Трускавець познайомив її з творчістю майбутнього чоловіка.

Юна Катя Репяхова разом з Віктором Павліком

На додачу дівчина поділилась світлиною, на якій вона ще зовсім юна стоїть в обіймах одного з найпопулярніших на той час українських виконавців та, за сумісництвом, майбутнього чоловіка. Світлину Катя Репяхова датувала 2005 роком: на той момент Віктору Павліку було вже 40 років, а дівчині виповнилося всього лише 11. Тоді маленька прихильниця творчості музиканта ще навіть не уявляла, що стане його законною дружиною, та час розставив усе на свої місця.

Схожі статті