Кому більше пасує фірмова косичка Юлії Тимошенко: Олена Кравець, Катерина Осадча, Ольга Сумська та інші зірки

Косичка, яка укладається на голові у вигляді корони, насправді є трендовою зачіскою вже багато років. Втім, в Україні цю моду запровадила саме Юлія Тимошенко і здебільшого асоціюється саме з цією політичною діячкою.

Олена Кравець

Кому більше пасує фірмова косичка Юлії Тимошенко

Першою в українському шоу-бізнесі косичку у стилі Юлії Тимошенко спробувала Олена Кравець, і власне кажучи, лише заради роботи, адже вона мала копіювати політичну діячку у гумористичній програмі “Квартал 95”. Варто відмітити, що цей образ був настільки успішним, що Олена перебувала у ньому майже усю свою кар’єру. А зачіска почала асоціюватися не тільки з пані Тимошенко, але й з людиною, яка активно її пародіювала в усіх можливих випусках шоу.

Катерина Осадча

Кому більше пасує фірмова косичка Юлії Тимошенко

Катерина Осадча прославилася в Україні не тільки, як провокаційний інтерв’юер, але й як модний експериментатор. На голові зірки побували різні аксесуари, найшаленіші капелюхи і дуже різноманітні зачіски. Звісно, пройти повз косички у формі корони Катя не могла і декілька разів виходила з нею в люди.

Ольга Сумська

 

Кому більше пасує фірмова косичка Юлії Тимошенко

Якщо дві попередні героїні нашої статті робили подібну зачіску у рамках своєї роботи, то Ольга В’ячеславівна заради того, аби вшанувати красу традиційної української моди. Акторка обожнює експериментувати з різними етнічними паттернами і постійно включає їх у свої щоденні образи.

Наталія Сумська

Кому більше пасує фірмова косичка Юлії Тимошенко

Наталя Сумська так само як і її сестра обожнює поєднання сучасної моди та традиційної класики. Тому зовсім не дивно, що час від часу акторка виходить в люди з косою на голові.

Здається, що як би там не було, але найбільш звичною та прекрасною з даною зачіскою здається Олена Кравець, для якої коса на голові стала вже рідною.

Схожі статті