Чому Наталія Могилевська не вийшла заміж за свого продюсера Олександра Ягольника: “Викинув каблучку в озеро”

Відомий український продюсер та колишній обранець Наталії Могилевської Олександр Ягольник дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому розкрив правду про стосунки зі співачкою.

Стосунки Наталії Могилевської та Олександра Ягольника хоча і були публічними, але не хвилювали публіку так, як її інші романи. Варто відмітити, що цей період життя артистки так і не завершився весіллям, хоча мав на це усі перспективи.

Наталя Могилевська та Олександ Ягольник (посередині)
Чому Наталія Могилевська не вийшла заміж за Олександра Ягольника

Більш результативним він виявився саме для творчої діяльності зірки. Обидва доклали неймовірних зусиль аби злетіти кар’єрними сходами та закріпитися у першому ешелоні шоу-бізнесу. Заради успіху довелося пожертвувати особистим щастя: Олександр та Наталія не вхопили шанс та не стали сім’єю.

Чому Наталія Могилевська не вийшла заміж за Олександра Ягольника

Олександр Ягольник і Наталія Могилевська
Чому Наталія Могилевська не вийшла заміж за Олександра Ягольника

Свого часу продюсер дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, що головною проблемою між ним та його потенційною дружиною стали гроші. Ба більше, він не розумів цього аж до того, аж поки не купив обручку і не намагався зробити Наталії пропозицію.

“Коли Наталя сказала: “Ти ж мене любив та пісні писав, бо ти мене любив”. Я сказав: “Так”. “Ну, а що ж ти питаєш про гроші?!”. Я пішов від неї і викинув цю каблучку дорогою додому в озеро. Я зрозумів, що, мабуть, я ніколи не знав цієї людини”, – розповів Ягольник.

Втім, чоловік запевняє, що сильно любив виконавицю і був готовий піти заради неї на все, навіть віддати власне життя. Після закінчення стосунків Олександр продовжував обговорювати артистку з журналістами і постійно повторював, що вона була ледве не найкоханішою жінкою в його житті. А також зізнався, що у них могла народитися дитина, що згодом йому довелося спростувати.

Схожі статті