Ольга Фреймут їй не конкурентка: як виглядає нова дружина Сергія Притули – дончанка, яка говорить українською

Зі своєю другою дружиною Катериною Сергій Притула знайшов справжнє щастя, став батьком трьох дітей і зачаровує мережу сімейними знімками. Як виглядає благовірна телеведучого?

У житті Сергія Притули було багато прекрасних жінок, і усі вони зіграли певну роль у його житті та кар’єрі. У першому шлюбі з красунею на ім’я Юлія у Сергія народився первісток Дмитро. Втім, шлюб виявився не досить міцним, аудиторія активно пліткувала про роман телеведучого з Ольгою Фреймут, з якою він постійно співпрацював, а також міцно дружив поза екраном.

Сергій Притула показав, як виглядає його друга дружина

2013-го телеведуча зробила перший крок, аби назавжди піти з життя свого колеги. Тривалий час Сергій ображався і не спілкувався з нею, але через рік їм вдалося знайти компроміс.

Саме у той період у телеведучого вже активно розвивалися стосунки з красунею-дончанкою Катрусею. 2015-го пара побралася.

Сергій Притула показав, як виглядає його друга дружина

Весілля Сергія Притули та Катерини Сопельник
Сергій Притула показав, як виглядає його друга дружина

Катерина Сопельник зачарувала шоумена, і в короткий проміжок часу подарувала йому двох прекрасних донечок — Соломію та Стефанію. Сина від попереднього шлюбу жінка прийняла з любов’ю, тож хлопчик постійно проводить час з родиною, а також їздить з ними на відпочинок.

А от Ольга Фреймут остаточно втратила свій шанс підтримувати зв’язок з другом, так як знову його образила, виставивши його закоханим в неї. Телеведуча оприлюднила привітання Сергія з днем народження, виокремивши частину тексту і відокремивши її від контексту.

Натомість колишня дружина Сергія Юлія знайшла своє щастя і навіть народила донечку. Усе стало на свої місця. Однак, аудиторія одразу ж знайшла жінку, яка зайняла місце Ольги. Нею стала Леся Нікітюк. І вже декілька років глядачі шукають натяк на іскру між Сергієм Притулою його новою партнеркою.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.