В оточенні Влада Ями розповіли, як зірка живе після втечі з України до Сполучених Штатів: “Просто злякався”

Відомий український хореограф Влад Яма досить стримано поводився майже за увесь період повномасштабної війни в Україні, в загалом доповідаючи лише про благодійні збори. Втім, як почувається сам артист?

Після початку повномасштабної війни в Україні знаменитий хореограф Влад Яма тривалий час приховував правду про своє місцеположення. Але через декілька місяців йому довелося все ж таки розкрити подробиці свого життя: разом зі своєю дружиною Ліліаною та маленьким сином Леоном артист тимчасово переїхав до Сполучених Штатів Америки.

І обрав він цю країну на дарма, адже дуже її любить і неодноразово розповідав про те, що якби не любов до України, а також успішна кар’єра, цілком імовірно, він би емігрував назавжди.

В оточенні Влада Ями розповіли, як хореограф живе після втечі з України

До даного вчинку в шоу-бізнесі відреагували по-різному. Наприклад, Анастасія Приходько публічно розкритикувала хореографа за його нібито “нечоловічу поведінку”.

Влад Яма поскаржився на своє життя в Сполучених Штатах
В оточенні Влада Ями розповіли, як хореограф живе після втечі з України

Однак, скільки існує людей, стільки і суджень. Нещодавно відома блогерка-мільйонниця Аліна Шаманська дала ексклюзивний коментар щодо своєї зустрічі танцівником у Штатах.

“Він дуже сумний. Йому болить. Оскільки я добре ставлюся до нього, мені реально дуже складно оцінювати. Розумію Влада Яму, розумію його дружину. До чоловіків, які виїхали з різних причин – особистих, просто злякався, він батько трьох дітей чи не може піти на фронт, але роблять там дуже багато, я належу нормально”, – заступилася Аліна Шаманська.

Варто відмітити, що Влад постійно розповідає своїй аудиторії, що знаходиться на території Штатів не просто так, а постійно збирає гроші на благодійність, і ці кошти, відповідно, рушають в Україну. Зокрема йому вже вдалося зібрати декілька десятків тисяч доларів.

Схожі статті