Джамала вирішила підзаробити на різдвяні свята та заколядувала: у розкішній вишиванці та ошатному вінку

Співачка Джамала майже весь рік працювала, ніби бджілка, гастролюючи багатьма країнами та навіть континентами. Однак, серце співачки належить Україні, тому заради зйомок різдвяних проектів вона повернулась на Батьківщину, щоб порадувати шанувальників своїм неймовірним вокалом та розкішним образом.

Співачка Джамала цьогоріч численну кількість разів з’являлась на сцені з благодійними виступами, відтанцювала на паркеті в Польщі на шоу “Танці з зірками”, більш того — зустрілась з американським президентом Джо Байденом, але у такому амплуа прихильники побачили її вперше.
Напередодні Різдва відомий медіасервіс MEGOGO представив музичний проєкт “Колядки на Кудрявці”. Автори вирішили відродити традиції та старовинні колядки, щоб показати глядачам українську автентичність.

Джамала виконала автентичну українську колядку

Незвичайність роботи ще й в тому, що колядки, які виконували зірки передавалися із уст в уста від покоління до покоління, існуючи виключно в народній творчості.
Співачка Джамала, як вона сама зазначила довго обирала колядку, доки не відчула свою, з текстом про Бога та рідне для виконавиці кримськотатарського походження море — вибір зупинився на “Ой, грало море в неділю рано”. Днями у своїх Інстаґрам-сторіз вона навіть поділилася словами народної пісні, яка сягає корінням в ІІІ сторіччя до нашої ери, саме вона є аналогом тієї колядки, яку виконала артистка.

Текст старовинної колядки, яку виконала Джамала

Образ Джамали був не менш прекрасним, стилісти надихалися етнічними мотивами, щоб скласти повноцінну картину.

Неймовірний образ Джамали

Першим, що привертає увагу, став ошатний вінок з червоних квітів та ягід — він поєднав у собі корону, вінок та старовинні головні убори незаміжніх дівчат. Біла атласна сукня “в підлогу” з об’ємними рукавами, спущеними плечима та різнокольоровою вишивкою, яка нагадує барвисті крила чудернацьких птахів.
Серед аксесуарів варто відмітити і строкату силянку на шиї співачки, а також величезний керамічний перстень з малюнками в традиційному стилі.

Під постом в Інстаґрам-акаунті співачки назбиралась величезна кількість компліментів:

  • “А потім мі всі плакали, коли ви співали”
  • “Неймовірна!”
  • “Це було так гарно!”

Схожі статті