Щоб стояла в кожній хаті: подружжя журналістів Олеся Бацман та Дмитро Гордон прикрасили новорічну ялинку

У такої зразкової пари, як ведучий Дмитро Гордон та журналістка Олеся Бацман, все повинно бути їм під стать — зразково. Саме тому зіркове подружжя довго вагалося, чи варто в такі нелегкі часи зберігати давнішні традиції і ставити та наряджати ялинку перед новорічними святами.

Подружжя Дмитро Гордон та Олеся Бацман у цій новорічній метушні все ж вирішили порадувати себе зеленою красунею, яка буде стояти вдома та милувати око і цей нелегкий для кожного українця час.

Святковий настрій від подружжя Дмитра Гордона та Олесі Бацман

Дружина Дмитра Гордона Олеся зізналася, що дуже сумнівалася, чи потрібен їм новорічний атрибут, адже в ньому році в неї зовсім немає новорічного настрою, щоб наряджати ялинку, але потім вирішила, що не подарує такі нечасті в цьому році моменти щастя ворогу:

“Хр*н вам, окупанти!”

Тим паче, що родина журналістів збирається загадати під нею найважливіші бажання — перемогу для українців, тому, хоч маленьку ялинку, та все ж поставили.

На світлині видно, що деревце в сімейному гніздечку Гордона зовсім невелике, але прикрашене дуже мило та по-домашньому: великі та маленькі кульки різних кольорів, зелені пташки з пухнастими хвостами, різнобарвні гірлянди замість традиційного дощика, та дрібні вогники.

Минулорічна ялинка подружжя

На першому плані фотографії, звичайно ж, саме подружжя, яке похизувалося сімейною ідилією. Ефектна брюнетка Олеся Бацман ніжно схилила голову до коханого чоловіка Дмитра Гордона, який щиро та широко посміхається в камеру. Сама ж жінка розплилася в загадковій напівпосмішці, ніби справжня Мона Ліза. На ній теплий светр яскравого кольору фуксії, що так пасує жінкам її типажу, а Дмитро обрав затишний джемпер, який принтом нагадує колейдоскоп.
Підписники теж підтримали рішення Олесі створити хоч якусь святкову атмосферу:

  • “І я так подумала! Але поставила велику! Всім к*цапам на зло! У нас буде свято!”
  • “І ми так вирішили! І загадаємо одне бажання! Перемоги нам!”
  • “Обов’язково треба ставити, хоча і маленьку.”

Схожі статті