Олександр Педан показав, як виглядає його молодший син і привітав його з Днем народження: “Мій дружбан”

Олександр Педан досить активно веде свої соціальні мережі і попри зайнятість знаходить час на те, щоб провести його з дітьми. старшу дочку Лєру, він часто показує, а от молодшого Маріка рідше.

Два дні тому у сина Педана було День народження, хлопчику виповнилося вже цілих 6 років. Це досить дорослий вік у нинішніх реаліях, тому зі своїм сином Олександр спілкується як з дорослим і поважає його думку. Та й загалом підхід Саші до виховання дітей дуже грамотний, оскільки його стосунки зі старшою дочкою дуже відверті та довірливі. Валерія повністю довіряє своєму батьку і може порадитися з ним з будь-якого питання.

Так само шоумен будує стосунки й з сином, він дає йому повну свободу дій та просто своїми порадами направляє його у правильну сторону. Тож, Марік росте дуже розумною дитиною. Він полюбляє спорт, так само як і його тато. І в родині Педана є традиція ходити на скеледром з Маріком. І це дуже подобається хлопчику, оскільки для нього це не просто спорт, а можливість провести час з татом.

Тож, днями Марік святкував своє 6-річчя і тато ніжно привітав його на своїй сторінці в instagram. Та звісно, трохи розповів про свої звички та бажання пов’язані з молодшим та єдиним сином, якого ніжно називає “Мальок”.

“Не можу натішитися, що можу провести цей день з сином. Марік мій баді, мій дружбан, з яким я намагаюся проводити якомога більше часу разом – і на спорт, і в життя. Передаю йому те чоловіче, що маю сам” – написав Сашко.

Тож, з цих слів стає зрозумілим, що для ведучого дуже важливо проводити час разом з Маріком і давати йому те, що зможе зробити з нього справжнього чоловіка, яким зможе пишатися у майбутньому та бути впевненим, що виховав гідне продовження себе та свого прізвища.

Схожі статті