Як склалася доля ведучих-красунь каналу М1: Кульбаба, Кароліна Ашіон, Валерія Крук, а також Дівчина Блонда

Перший музичний канал завжди обирав для ведення хіт-парадів неймовірних красунь, які не тільки подобалися глядачу, але й запам'ятовувалися своїми незвичайними зовнішніми даними.

Ірина Красильникова

Як склалася доля відомих ведучих М1

Ірина Красильникова була першою Кульбабою на М1. Меломани з двотисячних прекрасно пам’ятають розкішну довгоногу дівчину, яка підкорила їхні серця, щодня з’являючись на екрані та розповідаючи про хіти в музичній індустрії. Після звільнення з каналу жінка деякий час проживала у Великобританії, а повернувшись до України взялася за власний бренд, який виготовляє капелюхи, а також займається продюсуванням.

Валерія Крук

Як склалася доля відомих ведучих М1

На місце Ірини Красильникової прийшла красуня Валерія Крук. І хоча спочатку фанати не хотіли звикати до нової Кульбаби, полюбили її ще більше. Після досвіду роботи на телебаченні, зірка зайнялася бодібілдингом. Тепер же Валерія є взнаваним фітнес-блогером в соціальній мережі Instagram.

Кароліна Ашіон

47-річна Кароліна Ашіон прокоментувала пізню вагітність
Як склалася доля відомих ведучих М1

Кароліна Ашіон усе своє життя присвятила розвитку телевізійної кар’єри, тому не мала часу на особисте життя. Вагітність зірки журналісти називають пізньою, але лише через 20 років, які вона присвятила кар’єрі, їй вдалося реалізуватися, як мамі.

До речі, Кароліна є неймовірним прикладом того, як спорт та постійний догляд за собою можуть зберегти молодість, адже вона за всі ці роки майже не змінилася.

Дівчина Блонда

Як склалася доля відомих ведучих М1

Олена тривалий час провела на телебаченні і змогла побудувати успішну кар’єру. Звісно, як і всі попередні героїні вона має дуже помітну, розкішну зовнішність, бо з якої глядачі просто не могли пройти. Дівчину Блонду запрошували на різноманітні канали для участі у розважальних шоу. Її навіть підозрювали у романі з Олександром Кривошапком. Але з часом Олена також завершила публічну діяльність, відкрила власний салон весільної сукні і тепер займається бізнесом.

Схожі статті