Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова зізналася, чому не взяла прізвище чоловіка: “Хтось це зробить за мене”

Відома українська блогерка та дружина Віктора Павліка часто дивує загал своїми заявами. На цей раз вона вирішила відповісти своїм підписникам на компрометуючі питання.

Ця історія кохання розпочалась ще 17 років тому, коли 11-річна дівчинка Катя Репяхова в славному місті Трускавець зустріла свого кумира, пісні якого слухала все дитинство, музиканта Віктора Павліка. У дівчини навіть збереглося фото з тих часів. Співак дівчину не запам’ятав, але через деякий час доля звела їх знову.

Тривалий час Катерина Репяхова працювала концертним директором виконавця, доки не стадо відомо, що між ними дещо більше, аніж робота. На той час Віктор Павлік ще був у шлюбі зі своєю третьою дружиною Ларисою Созаєвою.

Щаслива родина Віктора Павліка та Катерини Репяхової

Не дивлячись на велику різницю у віці — 28 років, між Катериною та Віктором розгорілися справжні почуття. У 2020 році вони відгуляли скромне весілля, а в 2021 на молода родина очікувала на поповнення — на світ з’явився син Михайло.
Катерина Репяхова є активною користувачкою соціальних мереж та займається блогерською діяльністю, висвітлюючи життя своєї родини. Вона регулярно розповідає, які пригоди на них с Маленьким с Михайлом та чоловіком Віктором Павліком чекали сьогодні.

Дівчина активно комунікує зі своєю аудиторією, тому цього разу вона додала до своїх Інстаґрам-сторіз віконечко для запитань, запропонувавши підписниками поцікавитися будь-чим, що вони давно хотіли про неї дізнатися, та отримати від Каті чесну відповідь.
Серед інших питань були і ті, які, вірогідно, цікавлять багатьох вже дуже давно: яке прізвище у дівчини після заміжжя та чого вона не змінить його на чоловікове Павлік.

Катерина Репяхова не взяла прізвище чоловіка

Катерина відповіла, що залишилась на своєму прізвищі. А не захотіла змінювати своє дівоче Репяхова лише по одній причині — через те, що необхідно змінювати багато документів.

Причина, через яку Катя Репяхова не змінила прізвище

Також вона жартома запропонувала підписникам зробити це за неї:

“Тільки через те, що треба змінювати багато документів. Якщо хтось це зробить за мене, готова поміняти.”

Схожі статті