Балан кусає лікті: як змінилась Тіна Кароль за останній рік – схудла, змінила зачіску та вражає новим стилем

Тіна Кароль протягом всього життя вражала своїми образами та досі не припиняє це робити. Але тепер поп-діва доросла жінка, яка має власний стиль та переваги.

Кароль – відома українська співачка, яка вже багато років зачаровує українців своїм неймовірним голосом і талантом. Тіна, певно одна з небагатьох артисток, які з роками стають лише талановитіше та привабливіше. Але не тільки робота над своїми вміннями є постійними змінами у житті поп-діви.

Як змінилась Тіна Кароль

Співачка не з тих, хто сидить на місці, Кароль завжди розвивається у нових напрямках і змінює образи. Наприклад, всі знають, що жінки постійно хочуть бути різними, тому змінюють зачіски, форму нігтів, починають займатися новими справами та змінюються всередині себе.

Так, робить і Тіна, та за останній рік зірка дуже змінилась, артистка змінила зачіску, вона відростила волосся та пофарбувала його у більш світлий відтінок, який робить Тіну оновленою, також вже немає чубчика. А також, Тіна дуже сильно схудла, вона зайнялась своєю фігурою та вирішила стати стрункою, як модель. І варто сказати, жінці це вдалося.

Але є й незмінне в образі Кароль – це червона помада. Від неї артистка ніколи не відмовляється, це родзинка її образів. Також, крім зовнішніх змін, співачка дуже сильно змінилась всередині себе. Жінка зрозуміла, що вона стала сильнішою, її серце стало ще добрішим.

Тож, на фан-сторінці Кароль адміністратори зробили добірку фото, з минулого та цього року, де помітна велика різниця. До речі на одній з фотографій співачка постала зі своїм єдиним сином Веніаміном, який також дуже змінився, він став дорослим та виглядає, як справжній, дорослий чоловік, і вже набагато вищий за свою зіркову маму.

Схожі статті