Син Софії Ротару показав, як виглядає без лисини: розкішне довге волосся кольору меду, яке спадає на очі

Єдиний спадкоємець Софії Михайлівни Ротару Руслан Євдокименко сколихнув мережу, показавши архівний знімок, на якому він постав з розкішною медовою шевелюрою.

Як відомо, після смерті Анатолія Євдокименка єдиний син Софії Ротару Руслан став для неї опорою абсолютно в усьому. Чоловік взяв на себе відповідальність за музичну компанію родини, а також зайнявся кар’єрою співачки.

Шанувальники, які боялися, що легенда української естради більше ніколи не вийде на сцену, були неймовірно вдячні її спадкоємцю за те, що він повернув їхнього кумира.

Син Софії Ротару привітав дружину з днем народження після невдалої спроби втекти з України
Єдиний син Софії Ротару підкорив мережу розкішною шевелюрою

Син Софії Ротару підкорив мережу розкішною шевелюрою

Втім, поки Софія Михайлівна сяяла на сцені, її син Руслан завжди знаходився у її тіні.

Софія Ротару та Руслан Євдокименко
Єдиний син Софії Ротару підкорив мережу розкішною шевелюрою

Чоловік середніх років, з простим стилем, лисиною та любов’ю до сонцезахисних окулярів — таким його звикли бачити підписники. Своїй аудиторії Руслан розповідає мало, але часто ділиться знімками, наприклад, з власного гаражу або ж фотографує пейзажі.

Однак, нещодавно Руслан оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівну фотографію, на якій постав поруч зі своєю коханою дружиною Світланою. У кадрі можна помітити, що чоловік володіє розкішним медовим кольором волосся, і у молодості носив довгий чубчик, який спадав йому прямо на очі. Як і в мами, у Євдокименко трохи хвилясті локони.

Єдиний син Софії Ротару підкорив мережу розкішною шевелюрою

А красуня Світлана Євдокименко зовсім не змінилася за всі ці роки, а також не зраджує стилю, який колись обрала, адже він абсолютно класичний і ніколи не виходить з моди.

Нагадуємо, що у шлюбі із Світланою Руслан дав життя двом дітям, яких назвав на честь своїх батьків – Софією та Анатолієм.

Схожі статті