Вперше після розлучення з Дантесом Дорофєєва показала красивий жіночний образ: Кацуріну сподобалось

Майже рік тому Надя Дорофєєва та Володимир Дантес зробили заяву про своє розлучення. Ця новина, звісно, ошелешила всю країну, але більше всього шанувальників здивувало те, що відбулося дивне возз'єднання з екс-подружжям Кацуріних.

Надя дуже рідко виходить у світ в образах принцеси, тому сукні, підбори, локони та яскраві виразні макіяжі – це не історія артистки. У повсякденному житті артистка надає перевагу вільному одягу, це зазвичай широкі брюки, світшоти оверсайз та кросівки. тобто, такий більш спортивний стиль. Хоча весь цей одяг приховує чудову фігуру Наді, вона не припиняє одягатись у цей стиль.

Дорофєєва показала красивий образ

Загалом Дорофєєва після того, як почала жити з Кацуріним припинила перейматися своїм зовнішнім виглядом, можливо через те, що дівчина відчуває себе комфортно поряд з Мішею Кацуріним і йому байдуже, як я в чому ходить його кохана.

Також варто сказати, що Надія дуже гарна жінка, вона доглянута, спортивна, струнка, тобто, зовнішність в артистки модельна. Тому їй пасує все. Але днями Дорофєєва вперше за довгий час показала, як виглядає в ніжному образі принцеси. У сторіс дівчина виклала фото у білому корсеті та джинсах. А також Надя зробила собі зачіску – вирівняла волосся та заплела одну косу. А ще шию дівчини прикрашали буси з перлин.

Дорофєєва показала красивий образ

Цей образ майже перший дівочий у реальному житті Наді. Тому що на зйомках її одягають гримери та костюмери, тому на різних шоу вона виглядає як справжня дівчина, ніжна та природна. Тож, певно Надя відчула бажання стати такою й у своєму житті поза камерами.

Отже, можливо Дорофєєва вирішила повністю відмовитись від одягу в стилі оверсайз і стати більш жіночною, а можливо це просто у зірки був такий піднесений настрій, що вона вирішила поекспериментувати зі своїм новим образом.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.