“Нашому татові 57”: молода дружина Віктора Павліка показала, як співак святкує день народження під час війни

Знаменитий український виконавець Віктор Франкович Павлік 31 грудня святкує свій 57-й день народження. Як знаменитість привітали молода дружина Катерина та син Михайло?

31 грудня знаменитий український виконавець Віктор Павлік святкує свій 57-й день народження. Вже четвертий рік підряд його він буде святкувати у компанії своєї молодої дружини Катерини Репяхової, а також маленького сина Михайла, який з’явився у родині більше року тому.

Молода дружина Віктора Павліка показала, як співак святкує день народження

У цей особливий день Репяхова оприлюднмда на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій привітала свого коханого чоловіка.

Також блогерка показала, який тортик підготувала для Віктора Франковича. На десерті маленького розміру зображена гітара, довто-блакитний прапор, а також присутній напис “Нашому татові 57”.

Молода дружина Віктора Павліка показала, як співак святкує день народження

Жодної інформації про те, як виконавці збираються святкувати немає. Тим паче, що на носі святкування Нового року, а це означає, що зірка або буде на приватному заході, або ж прекрасно проведе час у родинному колі.

Нагадуємо, що Віктор Франкович на даний момент перебуває у своєму четвертому шлюбі. Зірка має трьох дітей від різних шлюбів — сина Олександра, дочку Христину, а також маленького синочка Михайла. Один зі спадкоємців артиста Павло декілька років тому пішов з життя через онкозахворювання.

До початку повномасштабної війни в Україні знаменитості також вдалося вмовити колишню дружину Ларису покинути їхню чотирикімнатну квартиру, яку родину була не в змозі утримувати. Зараз сім’я Павліка повна, щаслива, і інколи навіть говорить про ще одне можливе майбутнє поповнення.

Схожі статті