“Що я такого сказав”: Даніель Салем заявив, що Потап образився на нього після закликів повернутися в Україну

Знаменитий український телеведучий Даніель Салем зізнався, що має проблеми у спілкуванні з Потапом після того, як наважився публічно закликати його повернутися додому.

Як відомо, Потап та Настя Каменських залишили територію України ще до початку повномасштабної війни в Україні. Після 24 лютого знаменитості прийняли рішення не повертатися і активно гастролювали Європою та іспаномовними країнами. Так тривало до осені, і варто відмітити, що далеко не всім глядачам та колегам артистів сподобався той факт, що вони жодного разу не побували на своїй батьківщині.

Зокрема Олексій Завгородній ділився надією, що Потап все ж таки прийме рішення приїхати, а Даніель Салем взагалі наважився публічно попросити у продюсера повернутися.

Даніель Салем заявив, що Потап образився на нього

Потап з’явився в Україні на початку осені. Тоді ж він розповів про свою хворобу, параліч обличчя, а також заявив, що записався у територіально оборону, але дистанційно. Це викликало справжній скандал, адже глядачі так і не зрозуміли, як можна захищати свою країну, знаходячись в іншому місці.

Потап вирішив поділитися своїми багатствами з українцями
Даніель Салем заявив, що Потап образився на нього

Як з’ясувалося, Даніелю Потап витівку в ефірі не пробачив. Нещодавно чоловік дав ексклюзивний коментар для програми “Зірковий шлях”, в якому зізнався, що Олексій не горить бажанням з ним спілкуватися.

“Я намагався взяти у нього інтерв’ю, але він чомусь образився на мене. Я не знаю, що я такого сказав”, – зазначив Салем.

Втім, зірка не пов’язує дану поведінку з його закликами до продюсера або ж принаймні не говорить про це публічно.

Нагадуємо, що раніше Потап пояснив свою тривалу відсутність в Україні корона вірусом, а потім наслідками, з якими йому довелося боротися понад декілька місяців.

Схожі статті