Віктор Павлік відгуляв гучне весілля та показав розкішну наречену: пишна красуня з короною і декольте

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік сколихнув мережу весільними кадрами, які з'явилися на його сторінці в канун Нового року. Усі деталі в статті.

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік пройшов доволі довгий час, має безліч шанувальників та хейтерів, масу друзів та людей, які йому небайдужі. І хоча фанати активно слідкують за життям артиста в соціальних мережах та в пресі, завжди є можливість дізнатися про нього щось нове, адже він має велике оточення та вельми яскраве життя.

Наприклад, окрім трьох рідних дітей, у музиканта також є діти, яким він став хрещеним батьком.

Віктор Павлік відгуляв гучне весілля

Молода дружина Віктора Павліка показала, як співак святкує день народження
Віктор Павлік відгуляв гучне весілля

Наприклад, нещодавно Віктор Франкович оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію, в якій його похресниця привітала його з днем народження. Нагадуємо, що 31 грудня Заслужений артист України відсвяткував свої 57 років.

Віктор Павлік відгуляв гучне весілля

У кадрі жінка постала у досить маленькому віці разом зі своїм хрещеним батьком, а також через  солідний відрізок часу, і вже у весільній сукні. Разом зі своєю хрещеною дочкою Віктор Франкович пройшов вельми довгий шлях. Судячи з другої фотографії, весілля було гучним та веселим.

Наречена обрала розкішну білу сукню з глибоким декольте, яке ідеально підкреслило її фігуру, одягла на голову блискучу корону, а на шию намисто з крупного каміння.

Нагадуємо, що виконавця також привітала його молода дружина та син. Катерина Репяхова підготувала для свого чоловіка святковий торт, а ввечері сім’я сіла за один стіл та зустріла новий 2023 рік. Спочатку пара планувала відсвяткувати вдома, однак в останній момент вирушила до ресторану. Взагалом, зіркова родина непогано провела час, якщо забути про бомбардування столиці в новорічну ніч.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.