Репяхова знала: Віктор Павлік показав таємну дочку, яку він приховував від усіх — круглолиця і давно доросла

Знаменитий український виконавець Віктор Франкович Павлік вперше показав своїй аудиторії хрещену дочку, яка давно стала дорослою людиною. Усі деталі в статті.

Як відомо, Віктор Павлік має багатий життєвий досвід. На сьогоднішній день артист одружений вже вчетверте і виховує маленького сина Михайла, у якого є старші брат та сестра. Ще один спадкоємець Віктора Франковича Павло, на превеликий жаль, декілька років тому помер від саркоми. Втрата була неймовірно важкою для артиста, а народження маленького сина стала відрадою для спустошеного батька.

Віктор Павлік вразив мережу кадром з хрещеною дочкою

Молода дружина Павліка заявила, що здасть музиканта в будинок престарілих
Віктор Павлік вразив мережу кадром з хрещеною дочкою

Хоча зірка активно спілкується з журналістами, шанувальники все одно далеко не все знають про ого сім’ю та оточення. Наприклад, нещодавно Віктор Франкович оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільну фотографію зі своєю хрещеною дочкою.

На одному кадрі співак постав поруч зі своєю маленькою похресницею, а на другому святкує її весілля. До речі, кадр був оприлюднений на честь дня народження Віктора Павліка, адже хрещена дочка виконавця публічно привітала його.

Віктор Павлік показав таємну дочку

Нагадуємо, що Віктор Павлік заявив про свої стосунки з концертною директоркою Катериною Репяховою 3 роки тому. Вже на той момент пара декілька років знаходилася у стосунках, хоча виконавець офіційно був одружений з іншою жінкою. Виконавець одружився з молодою красунею та зізнався, що не міг зробити це раніше через хворобу сина, якому необхідна була підтримка.

Зараз родина проживає в столиці та виховує маленького синочка Михайла. Про поповнення в родині пара поки що не замислюється, хоча Катерина не відкидає думки про те, що незабаром в їхній родині може з’явитися ще одна дитина.

Схожі статті