Володимир Дантес показав, як виглядає майбутня свекруха Даші Кацуріної: Дорофєєва в прольоті

2022 рік став для Володимира Дантеса дуже важливим та його можна назвати роком відкриття. По-перше, Вова розлучився з Надею Дорофєєвою після 10 років спільного життя. А, по-друге знайшов себе та своє нове кохання.

Володя Дантес майже весь 2022 рік перебував у ролі жертви, в очах своїх прихильників, адже він пережив розлучення та став заручником почуттів своєї дружини до свого ж друга. Оскільки Кацурін та Надя зійшлись відразу після заяви про розставання з Вовою, чутки про таємний роман ширились зі швидкістю вітру, але це робило дуже боляче Дантесу, бо до такого його життя не готувало точно.

Володимир Дантес з новою дівчиною

Але Володя постраждав 2 тижні у закритій квартирі, а потім взяв себе в руки та почав життя з чистого аркуша. Чоловік почав працювати над своїми проєктами, і вони були різні. Волонтерські, гумористичні та творчі. Тому, цей рік дав розуміння Дантесу, що зривати маски – це найкраще, що могло статися.

Та у новорічну ніч Дантес зробив висновки свого особистого року, який зміг зняти з нього та з усіх українців маски і показати, хто є хто та розставити все на свої місця. Тому, він записав новорічне привітання разом зі своєю мамою, Марією Олексіївною, яка в свою чергу побажала здоров’я, а також щасливих та веселих свят.

Саме відео Володимир вирішив зняти без фільтрів, щоб продемонструвати свою трансформацію та свою справжність. Адже тепер, після всього, що пережив співак, він зрозумів, що щирість та відвертість – це найголовніше в людях і цього точно не можна втрачати. Тому всіх людей, які зробили Вові неприємно та боляче у 2022 році, він там і вирішив залишити та продовжити своє життя у колі найрідніших та близьких. Тож, у це коло тепер входить і Даша Кацуріна, яка стала для Дантеса новим коханням та новим сенсом.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.