37-річна Оля Цибульська розповіла про пластичну операцію заради кар’єри: “Це про впевненість в собі”

Знаменита українська співачка Оля Цибульська вперше розповіла про своє ставлення до пластичних операцій, а також зізналася, чи допускає, що наважиться на пластику.

Знаменита українська співачка Оля Цибульська завжди демонструвала впевненість в собі, готовність багато працювати, а також холоднокровність у питаннях, які стосуються її репутації, адже неодноразово артистку намагалися звинуватити у тому, що вона розбила сім’ю свого колеги Дзідзьо.

Оля Цибульська відповіла, чи зробить пластичну операцію заради кар’єри

Ольга Цибульська повідомила про поповнення в родині
Оля Цибульська відповіла, чи зробить пластичну операцію заради кар’єри

І хоча Ольга славиться неймовірними зовнішніми даними, якими її нагородила сама природа, нещодавно підписники артистки наважилися на вельми цікаве обговорення. Вони поцікавилися у Цибульської, чи погодилася вонаб на ринопластику, якщо це могло посприяти її творчій кар’єрі.

Відповідь зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якій зазначила, що не зробила б цього, адже впевненість в собі залежить не від того, яке зображення ти бачиш у відображені в дзеркалі. Тим більше, що Олі подобається її ніс.

Оля Цибульська відповіла, чи зробить пластичну операцію заради кар’єри

“Ринопластика ніяк не впливає на кар’єру. Мені супер подобається мій ніс. Кар’єра – це про впевненість у собі. А в мене її достатньо”, – написала Оля.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні артистка вперше показала свого чоловіка. Ним виявився Народний депутат України Сергій Грисюк. Це стало важливим кроком, адже раніше аудиторія підозрювала співачку у тому, що вона народила сина від свого колеги Михайла Хоми.

Втім, чоловік артистки не збирається вести публічний образ життя, і можна сказати, що ця фотосесія стала великим винятком та подарунком для аудиторії.

Схожі статті