Як модні чубчики змінюють обличчя зірок: Тіна Кароль, Таюне, Маша Єфросініна, Камалія та інші — до та після

Знамениті українські зірки постійно експериментують зі своєю зовнішністю, і деякі з цих експериментів дійсно варті уваги, адже здатні повністю змінити образ артиста.

Тіна Кароль

Як модні чубчики змінюють обличчя зірок

Знаменита українська співачка Тіна Кароль постійно експериментує зі своєю зовнішністю, що стало звичним елементом її репертуару. Тому своїм фанатам вона подобається і з чубчиком, і без нього, але варто відмитити, що зазвичай Тіна Кароль робить його досить довгим, щоб волосся прикривало брови та лізло в очі.

Ольга Цибульська

Як модні чубчики змінюють обличчя зірок

Ольга Цибульська майже не вдається до таких експериментів, але на її кар’єрі все ж таки є час, коли Ольга виходила на сцену з чубчиком. Зробила вона його досить незвичайним і ультра коротким, тож лоба зірки все одно було видно.

Квітка Таюне

Як модні чубчики змінюють обличчя зірок

Таїсія Сватко виходила на сцену з чубчиком у далекому минулому, коли лише розпочинала свій творчий шлях з Олегом Винником. Він став ідеальним доповненням до її каре.

Маша Єфросініна

Як модні чубчики змінюють обличчя зірок

Маша Єфросініна постійно відрізає собі чубчик, а потім відрощує його назад. Варто відмітити, що обидві зачіски майже не змінюють зовнішності артистки, а тому дуже гармонійно виглядають.

Камалія

Як модні чубчики змінюють обличчя зірок

Камалія майже не вдавалася до таких експериментів, але все ж таки на одній з фотосесій з’явилася з коротким каре та чубчиком. Втім, цілком імовірно, що артистка вдалася до перуки, щоб зробити дані кадри.

Варто відзначити, що кожна з зірок підходить до питання створення образу з чубчиком дуже ретельно, адже неправильний вибір може зіпсувати навіть найпрекраснішу зовнішність. Але врешті-решт, більшість повертається до варіантів зачісок без чубчиків.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".