Дан Балан полишив Кароль і відгуляв гучне весілля: до нестями закохані наречені і вражені розмахом свята гості

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан підкорив мережу, з'явившись на розкішному весіллі української ведучої в Києві. Давайте згадаємо, як це було.

Відомий молдавський виконавець Дан Балан користується небувалою популярністю не тільки у себе на батьківщині, але і далеко за її кордонами. Тому зовсім не дивно, що артиста охоче запрошують на різноманітні приватні заходи зокрема на весілля.

Дан Балан відгуляв гучне весілля

Дан Балан відгуляв гучне весілля

Винайняти артиста для виступу на своєму святі коштує вельми недешево. Втім, в Україні у Дана є фанати, які можуть собі це дозволити. Наприклад, прекрасна телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка позаминулого року вийшла заміж. Балана на своє торжество вона покликала аж двічі: спочатку на маленьку церемонію на Мальдівах, а згодом на розкішне торжество в столиці України, де була зібрана неймовірна кількість гостей.

Іванна неодноразово зізнавалася, що Дан є її улюбленим співаком, тому сцену, на якій виступав артист вона майже не полишала, активно прослуховуючи усі хіти зірки. Власне кажучи, і перший танець молодята також зтанцювали під акомпанемент молдавського мачо.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля

Нагадуємо, що торжество сталося незабаром після закінчення зйомок “Голос країни”, де Дан Балан активно співпрацював з Тіною Кароль і навіть спровокував чутки про їхній роман. Врешті-решт, продюсерам шоу довелося зізнатися, що насправді це був лише піар. Тож серця фанатів ДанТіни були назавжди розбиті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Дан публічно засудив дії російської федерації. Згодом він видалив останню пісню, яку презентував російською мовою і переробив її на румунську версію. Втім, про політику російської федерації стосовно Дана Балана нічого невідомо.

Схожі статті