Потап зіграв несподівану роль у новому серіалі “Рідня” каналу “1+1”

Популярному реперу та чоловіку Насті Каменських дісталася роль бізнесмена.

Відомий український співак, продюсер і шоумен Потап зіграв у новому комедійному серіалі телеканалу «1+1». Побачили Олексія Потапенка у незвичному амплуа можна буде вже зовсім скоро, адже прем’єра серіалу «Рідня» відбудеться незабаром.

Одну з головних ролей в комедійному серіалі зіграла талановита зірка драмеді “Найгірша подруга” Клавдія Дрозд, повідомляє «ТСН».

Свого часу головний герой Артем поїхав з містечка Рідня підкоряти столицю. Тепер глядачі матимуть змогу побачити на його незапланове і навіть небажане для нього повернення в маленьке українське місто.

Ролі в серіалі дісталися вже відомим акторам та популярним зіркам українського шоу-бізу.

Наприклад, Потап зіграв антигероя, бізнесмена, який з усіх сил намагається захопити левову частку бізнесу. Він займається весь час саморозвитком і наполегливо нав’язує це своїм працівникам.

Серіал «Рідня»
Серіал «Рідня»

Співак відзначає, що це такий собі збірний образ схожих діячів, яких в мережі купа. Таким Потап вважає і себе, тому йому неважко було вжитися в свою роль. Водночас, персонаж Потапа бореться виключно за матеріальне.

«А я у своєму житті намагаюся робити все заради добра та радості», – розповів Потап.

За сюжетом, Артем Короленко – успішний та цинічний менеджера крупної компанії. Його всупереч його бажанню відправляють у відрядження до містечка Рідня, звідки він родом.

Завдання начальства для нього не важке, однак цього разу Артему доведеться зустрітися з людьми, з якими виріс, та піти проти тих, хто його любить по-справжньому.

Тож героєві доведеться робити вибір між сімейними цінностями і рідними людьми і просуванням по кар’єрних сходах.

Схожі статті