У жовто-блакитному вбранні Алла Пугачова розповіла, що для неї щастя: “Я почуваюся вільною”

Алла Пугачова покинула рф вже доволі давно, і не соромиться висловлювати свою думку, про все, що відбувається між росією та Україною. Та нині Примадонна вважається іноагентом і живе в Ізраїлі вже багато місяців.

Майже 10 місяців тому Алла разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним рішуче покинула росію та перебралась в Ізраїль. Оскільки Галкін активно висловлював свою думку проти керівництва росії та підтримував Україну. Тому, у рф подружжя артистів вважається персонами нон-град і їх творчість заборонили по всіх каналах.

Алла Пугачова з Максимом Галкіним

Наразі до Ізраїлю перебралась велика кількість російських артистів, які не підтримують дії країни-агресора та засуджують свою владу. Якщо перший час Примадонна обирала мовчати та не надто відверто висловлювати свою думку, то крізь кілька місяців жорстокості вона не втрималась та слідом за своїм чоловіком почала засуджувати росію на весь світ.

Звісно, такі зухвалі дії викликають у співвітчизників та екс-колег тільки негативні емоції та артистку вже засуджують, та на її сторону є кому стати. Наприклад, подруга Пугачової Лайма Вайкуле вже встигла стати на її захист, оскільки й сама Вайкуле має таку ж саму позицію.

Тож, про Пугачову нині не вщухають чутки, та останнє відео за участі Примадонни викликало у мережі не аби яку реакцію. Мережею поширилось відео, де Алла у жовто-блакитному вбранні говорить про те, що зараз вона відчуває себе абсолютно вільною та щасливою.

“В моєму розумінні щастя, це те, що я зараз відчуваю себе вільною, я поруч з тими людьми, які мене розуміють, у яких є сором та гідність. І я люблю. Ось це і є щастя” – говорить Пугачова.

Кадр з відео

Тож, це прозорий натяк на те, що у росію Примадонна ніколи не повернеться, адже тільки зараз вона змогла відчути себе вільною та щасливою, перебуваючи на іншому кінці світу та не беручи участі у терорі країни, яку вона щиро любить та підтримує.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.