Леся Нікітюк опановує шаманство та стукає по спеціальному барабану: “А ви думали, бачили все в моїх сторі?”

Леся Нікітюк відома українська телеведуча, яка завжди вміла здивувати свою публіку та привернути увагу до своєї особистості та своєї діяльності. Та зараз Леся вирішила зайнятись шаманством.

Нікітюк дуже яскрава дівчина, яку просто неможливо не запам’ятати, тому її поява – це завжди щось очікуване та водночас непередбачуване, тому що Леся має досить високий рівень гумору та активності. Але вся енергія ведучої завжди направлена на глядачів, саме тому, вона завжди була і залишається вдячною своїм шанувальникам за те, що саме вони зробили її популярною.

Останнім часом Леся активно зайнялась волонтерськими та благодійними проєктами, які відкрили її з нової сторони для народу та показали, що насправді вона не тільки гумористична ведуча, а ще й людина з великої літери, яка може і хоче допомагати не тільки словом, а ще й ділом.

Та останні місяці Нікітюк почала проявляти ще й свій співочий талант, про який, вона розповідала тільки Дмитру Гордону на інтерв’ю кілька років тому. Та у 2022 році Леся проявила свій талант повною мірою. Тому, за кілька місяців зірка “Хто зверху?” вже встигла випустити кілька треків, які стали українськими хітами. Це, звісно, вразило українців, оскільки те, що Нікітюк вміє гарно співати – було секретом для багатьох.

Та останніми днями ведуча змогла ще більше здивувати своїх прихильників, ведуча виклала у сторіс, як грає на шаманському барабані Ханг, який, зазвичай використовується у різноманітних обрядах та шаманських народів.

Леся Нікітюк опановує шаманство

Але Нікітюк використовує його просто для заспокоєння, чим і вирішила поділитися зі своїми підписниками. Насправді звук від цього барабану дуже гучний та магічний, що звучить дуже цікаво та дійсно заспокоює нерви.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.