41-річний Потап кардинально змінив своє життя: чим тепер займається чоловік Насті Каменських

Відомий український репер, продюсер Олексій Потапенко, окрім публікацій у соцмережах та концертів, активно займається благодійною діяльністю

Продюсер, композитор, автор та виконавець пісень, відомий в Україні зі сценічним псевдонімом Потап, розповів, чим він займається вже понад 10 місяців повномасштабного вторгнення росії на територію Української держави.

До 24-го лютого він – успішний шоумен та зірковий чоловік Насті Каменських, із якою вони пропрацювали дуетом десяток років. Після початку великої війни Олексій Потапенко записав не одну і не дві патріотичні пісні, однак сім місяців артист перебував за кордоном, за що і отримав добрячу порцію хейту від колег по сцені.

По поверненню додому український шоумен розповів, що увесь час хотів піти на фронт. Потап поділився цим рішенням із батьком, на що той сказав: запишись для початку у тероборону.

Олексій Потапенко записаний туди так би мовити “заочно”, та на передову він так і не потрапив.

Як Потап наближає перемогу?

Упродовж перебування в Іспанії Олексій Потапенко був активним учасником благодійних концертів на підтримку Батьківщини, також артист продовжує вести інформаційну війну на своїх сторінках у Мережі.

Потап активно веде інформаційну боротьбу
Потап активно веде інформаційну боротьбу

Окрім цього, великим проривом стала новина про великий проєкт Потапа.

Не так давно з’явилась інформація про онлайн-платформу Helpua.io, засновником якої і є продюсер Потапенко. До благодійного проєкту долучені українські та світові зірки. Прямо на сайті є розділ із тими, хто підтримав платформу: Ольга Полякова, Маша Єфросініна, Дантес, Монатік, Настя Каменських, Надя Дорофєєва та інші представники шоубізу.

Мета онлайн-платформи: збір грошей на допомогу українцям, які постраждали внаслідок російсько-української війни.

За словами Потапа, це – маркетплейс, де є можливість придбати унікальні лоти, які створювали графічні дизайнери з усієї планети.

“Щодня ми отримуємо сотні історій і робимо все можливе, щоб допомогти нужденним. Ми не концентруємося на одному регіоні або одній родині, а надаємо необхідну допомогу якомога більшій кількості українців. Відправляємо десятки продуктових наборів, закуповуємо теплі побутові речі – одяг, ковдри, матраци і відправляємо їх в “гарячі точки”, – розповів Олексій Потапенко.

Сайт – повністю англомовний, аби допомагати можна було з будь-якої точки світу.

Схожі статті