Як носити лосини-легінси: секрети від української акторки Мішиної та моделі зі Штатів Кендалл Дженнер

Українська холостячка Ксенія Мішина та американська модель Кендалл Дженнер на своїх сторінках показали, як вдало поєднати лосини-легінси з іншим одягом

Вдале та вміле поєднання одягу творить дива – завдяки простим і доступним елементам можна зібрати чудовий образ на кожен день. Невимушений лук здатен підкорити серця найбільших модників і багатотисячної аудиторії в Інстаграм.

Це сміливо довели представниці українського та американського шоубізу – Ксенія Мішина та Кендалл Дженер. Дівчата виклали на Інстаграм-сторінки фотографії зі свого повсякденного життя.

Вдалий образ Ксенії Мішиної з’явився в Мережі 4 січня. Українська акторка показала себе в дублянці, простих лосинах і великих ботильйонах. Масивне зимове взуття, як продемонструвала українська акторка Мішина, тільки підкреслить довжину ваших ніжок.

Стильний образ Ксенія підписала, не акцентуючи уваги на одязі, головний меседж – цінувати моменти життя:

“Це був прекрасний момент, який залишиться в моєму Instagram і ніколи більше не повториться. У такому обсязі, з такими емоціями й почуттями. Але моменти – “дорівнює” життя”, – написала акторка в пості.

Моду на легінси-лосини підкреслила і американська модель Кендалл Дженнер, яка часто задає тренди, одягаючи щось цікаве в повсякденному житті.

Не так давно Дженнер увела моду на панчохи замість штанів, а зараз же модель усе частіше з’являється у спортивних луках, у яких вона виходить із спортзалу й вирушає у справах.

Прості комбінації одягу для заняття фізкультурою та повсякденних дрібничок неабияк впливають на гардероб підписниць-модниць.

Модель, наприклад, доповнює легінси кардиганами чи светрами, сумками чи окулярами, що додає образу невимушеності та стилю кежуал.

Схожі статті