Розповніли у 2022-му: Анастасія Приходько, Maruv, Наталя Корольова і Микола Басков – ФОТО

Відомі артисти – теж живі люди, які можуть набрати зайвих кілограмів: попри це, співачки та співаки продовжують з'являтися в мережі такими, якими вони є

Зазвичай фанати звикли до того, що їхні кумири – це ідеальні жінки та чоловіки. Усе ніби з голочки: фігура, талант, вбрання та поведінка. Найбільшим питанням для фанів є зовнішній вигляд улюбленого артиста чи артистки. Та деякі зірки час від часу показують: усі – живі люди, які можуть не в усьому бути ідеальними.

За минулий рік дещо розповнілі селебріті виходили в мережу рідше, однак таки з’являлися перед інтернет-публікою та не фотошопили себе, як колись це зробила Ані Лорак і “спалилась” перед фанами.

Ані Лорак "спалилась" на фотошопі у 2021-му
Ані Лорак “спалилась” на фотошопі у 2021-му

Анастасія Приходько

Українська співачка не приховує своїх кількох зайвих кілограмів. Приходько останнім часом активно розвиває свій Інстаграм і не соромиться показувати все, як воно є насправді.

Ось і нещодавно Анастасія опублікувала фотографію, зроблену її чоловіком у Новий рік. На фото артистка сміється і прикриває обличчя рукою, чому одразу знаходить пояснення: дещо комплексує через набрану вагу.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Та, підбадьорюючи і себе, і підписників, Приходько додала такий підпис:

“Кажу чоловікові: “Я значно набрала вагу”…”У мене друге підборіддя”. А потім я взяла фото з його телефону і ділюся з вами… Та пох*й! Ми є. Головне, що ми тут… З Новим 2023″, – пише Настя.

MARUV

Анна Корсун – співачка, родом із України, яка пішла по стопах Ані Лорак. І ліпше би вона фотошопила знімки, як це робила Кароліна, ба ні: Марув так само замовчує війну в Україні й робить вигляд, що нічого не сталося й не відбувається.

Марув
Марув

Співачка нещодавно стала мамою, а пологи дещо вплинули на фігури Анни Корсун: тепер вона затягує себе корсетом, аби хоч якось приховати надлишок кілограмів.

Наталя Корольова

Ця співачка теж родом із України, однак свою кар’єру продовжує будувати у країні-загарбниці. Корольова завжди була схильна до повноти: то худла, то знов набирала.

За останній рік Наталя поправилась на кілька кілограм, що видає її значно округлене обличчя.

Микола Басков

Найбільшим здивуванням шоубізнесу минулого року став російський Микола Басков. Той набрав, певно, понад десяток кілограмів.

Микола Басков
Микола Басков

Басков з’явився в ефірі однієї з передач дійсно товстим, опухлим, а публіка почала запідозрювати серйозні проблеми зі здоров’ям артиста.

Схожі статті