Наталія Могилевська з розмахом відгуляла весілля і показала нареченого: лисий, як Влад Яма, ще й танцює

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська останнім часом неохоче ділиться новинами з особистого життя. І тим не менш, постійно світиться на крупних заходах.

Як і більшість знаменитостей, Наталія Могилевська користується великою популярністю на приватних заходах, адже є бажаною зірковою гостею. Про розмір гонорарів, які співачка отримує за подібні виступи майже нічого не відомо. Втім, не важко уявити, що сума вираховується тисячами доларів, і можливо не одним десятком.

Наталія Могилевська відгуляла весілля

Втім, досить часто артистка з’являється на святкуваннях і в ролі звичайної гості. Наприклад, на весіллі Влада Дарвіна, яке було влаштовано з небувалою помпезністю, оригінальністю та гучністю, Наталія фігурувала саме як гостя зі сторони нареченого.

Наталія Могилевська відгуляла весілля

Привітати співака та автора багатьох відомих пісень прийшла велика кількість українських знаменитостей. Однак, уся увага була прикута саме до наречених, які з’явилися на торжестві у чорному вбранні і влаштували справжній перформанс.

Варто відмітити, що усі запрошені були заздалегідь попередженні про те, що не варто розраховувати на класична весілля, а тому був введений жорсткий дрес-код.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Наталі Могилевськиій вдалося вступити у нові романтичні стосунки. Зірка почала зустрічатися з чоловіком, який старший за неї і проживав деякий час у Сполучених Штатах. Особистості обранця артистка поки що не розкриває, але на даний момент говорить про те, що дуже щаслива і нарешті знайшла чоловіка, який став для неї справжньою опорою.

За минулий рік пара багато разів побувала у прифронтових зонах, куди навіть боялася їздити командах виконавиці. Тож відвідувала вона їх у компанії свого бойфренда.

Схожі статті