Павло Зібров вразив зізнанням про зарплату дочки Діани, яка займає 7 посад в його команді: “Все по-чесному”

Знаменитий український виконавець Павло Зібров дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповів про співпрацю зі своєю рідною дочкою Діаною. Усі деталі в статті.

Позанулого року Павло Зібров разом з родиною дав інтерв’ю, в якому зізнався, що його доросла дочка Діана почала працювати на нього. Тоді мова йшла лише про роботу в соціальних мережах, з якою дівчина справлялася дуже непогано. Втім, за минулий рік все встигло змінитися, і нещодавно виконавець розповів, як зараз виглядає його формат співпраці зі спадкоємицею.

Павло Зібров вразив зізнанням про зарплату дочки

Павло Зібров вразив зізнанням про зарплату дочки

Так, у розмові з Григорієм Решетніком співак розповів, що зараз його спадкоємиця працює замість семи співробітників, а тому її робота цінується відповідно. Зарплатню Діана отримує, однак які саме суми дівчина заробляє у зіркового батька Павло не розкрив.

Також виконавець не приховує, що з приходом дочки до його команди, в нього сильно змінився репертуар та якість слухача. Павло Зібров дуже задоволений, адже на його концерти почала приходити молодь.

“У неї сім спеціальностей. Вона і візажистка, соцмережі  вона веде. Вона працює 24 години на добу. Я розумію, що так, як вона віддає батькові та нашій справі, – не віддасться ніхто. Вона отримує зарплату в тата. У нас все по-чесному. А що вона має працювати за бублик?”, — зізнався артист.

Варто відмітити, що на творчість Павла Зіброва свого часу вплинула і його дружина Марина, з якою він працює вже багато років.

Нагадуємо, що співак також розповів про те, як у будинку Ірини Білик жили росіяни. Співачка спостерігала за ними через камери спостереження та бачила, як вони міряли її сценічні костюми. Зараз дім виконавиці пустує, але вона готова зробити усе необхідне, щоб відновити його після погрому і повернутися.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.