Скільки років Христині Соловій насправді? Фаворитка Вакарчука назвала свій справжній вік: “Стара. Га-га-га”

Знаменита українська виконавиця та фаворитка Святослава Вакарчука Христина Соловій розкрили свій справжній вік. Скільки насправді років красуні?

Співпраця зі знаменитим українським виконавцем та продюсером Святославом Вакарчуком принесла Христині Соловій миттєву славу. І хоча їхній тандем давно завершив своє існування, фанати помічають неймовірний вплив фігури фронтмен гурту “Океан Ельзи” на творчість колишньої підопічної.

Христина Соловій розсекретила свій справжній вік

Красуня Христина з’явилася на телебаченні в образі невинної та лагідної молодої діви. Зараз же її репертуар більш бунтарський, а одяг не залишає чоловіків байдужими. Зірка обирає сукні з глибокими декольте, відкритими плечима, а в кліпах дозволяє собі подражнити публіку неоднозначними сценами.

З моменту знайомства з зіркою пройшло не мало часу, а тому шанувальники навіть не помітили, як Соловій постаршала. Нещодавно співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відповіді на запитання користувачів мережі. Один з них мав відношення до віку артистки.

Христина Соловій розсекретила свій справжній вік

Судячи з усього, Христина абсолютно не хвилюється через те, що їй виповнюється 30 років. А тих, кого це не влаштовує співачка попросили запам’ятати її молодою.

До публічної відповіді на запитання фаната артистка також прикріпила фото з пляжу. У кадрі зірка продемонструвала свою струнку фігуру та ноги, а також доглянуте розкішне волосся.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні репертуар співачки сильно змінився. Окрім цього, Христина активно гастролює Україною і дає благодійні концерти для воїнів та звичайної публіки. Про благодійність артистка говорить набагато, але дає зрозуміти, що зароблені гроші рушають на допомогу армії та державі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.