Друг Топольського Слава Дьомін показав, як виглядав з волоссям: у вишиванці та з густою шевелюрою

Слава досить популярний український радіоведучий, якого дуже люблять у народі, оскільки саме він може витягнути з зірок найвідвертіші відповіді на складні та особисті запитання.

Цього року Дьомін відкрився українцям ще й з іншої сторони, він став більш відкритим для українців. Оскільки в одному епізоді нового сезону романтичного шоу “Холостяк” з’явився як найкращий друг Алекса Топольського з самого дитинства. З цього випуску стало відомо, що у Слави є досить дорослий син, з яким він має чудові стосунки. А також досить нещодавно вся країна дізналась, що Дьомін доволі довгий період вже розлучений зі своєю дружиною, але був би не проти повернути все назад та побудувати родинні стосунки знову.

Дьомін у дитинстві

Раніше, Слава ніколи не розповідав про своє особисте життя, але у 2022 році чомусь вирішив бути відвертим зі своєю аудиторією, оскільки вона зростає і його особистість стає цікавішою. Тому, ведучий тепер не є закритим для шанувальників. І це досить добре показав “Холостяк”.

А тепер Дьомін вже починає розповідати про своє дитинство та навіть демонструвати дитячі архіви. Таким чином Дьомін з нагоди Різдва вирішив показати, як він виглядав з волоссям. Всі ми звикли бачити ведучого з блискучою лисиною, яка вже стала частиною стилю та образу Дьоміна.

Дьомін у дитинстві

Але на дитячих фотографіях Слава постав у вишиванці та з густою шевелюрою темного волосся. Звісно, що у дитинстві всі діти ходять з тими зачісками, які їм обирають батьки. Але й у юності Дьомін ще носив своє густе волосся, та вже у більш свідомому віці чоловік обрав для себе лисину. Оскільки така зачіска, а точніше її відсутність робить чоловіка більш дорослим та статусним. Але варто пам’ятати, що не кожному чоловікові це може підійти. Та Слава один з тих, кого неможливо тепер уявити без лисини.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.