Як виглядає 55-річна мама Вєрки Сердючки без сценічного гриму: модна стрижка та виразні губи

Всі ми звикли бачити артистів в сценічних образах та з професійним гримом, але в реальному житті деякі зірки мають зовсім інший вигляд. Так, наприклад як Вєрка Сердючка та її мама.

Перші роки творчості Сєрдючки взагалі мало хто знав, що це чоловік переодягнений у жінку з формами. Декого цей факт дійсно шокував, а хтось сприйняв це спокійно. Та більшим відкриттям стало те, що мама Вєрки – це не жінка похилого віку, а досить молода і прекрасна артистка.

Вєрка Сердючка з мамою в образі

Тому, багатьох цікавить, як же насправді виглядає жіночка у віці, яка постійно носить хустку та довгі пишні спідниці у реальному житті. Та насправді ж ця інформація ніколи не була під замком, і знайти сторінку Інни Білоконь у соціальних мережах досить легко.

Тож, нині їй 55 років і варто сказати, що на вій вік Білоконь не виглядає, а має вигляд років на 20 молодше.

Так, на одній фотокартці на особистій сторінці в instagram, Інна постала з каре у кольорі блонд та показала свої виразні губи. Одразу можна звернути увагу на шкіру жінки – вона дуже доглянута та молода. Певно Інна на постійній основі відвідує косметологів та можливо навіть робить уколи краси, аби зберегти свій гарний вигляд якомога довше.

Всі знають, як шкідливо часто носити сценічний грим, а мама Сердючки без нього точно не зможе обійтися, адже потрібно малювати зморшки та робити її більш старшою з кожним разом. Тому, косметики на обличчі артистки завжди вистачає і очищення та правильний догляд просто необхідні Білоконь, аби в житті виглядає розкішно.

Інна Білоконь з Андрієм Данилком

Тож, мама Вєрки ще жінка у самому розквіті своєї краси та привабливості. Попри вік, Інна дійсно виглядає дуже молодою та доглянутою, що не може не викликати поваги, оскільки після 50-ти кожна жінка має різні проблеми зі шкірою та із зовнішнім виглядом загалом. Але все це залежить від образу життя та від правильного догляду. Тож, з молоду варто починати берегти свою красу та не ризикувати з невідомими препаратами чи косметичними засобами.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.