Колишній турок Ані Лорак Мурат всадив за кермо 11-річну доньку: Софія Налчаджиоглу – водій таксі

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу зачарував мережу сімейним знімком з нареченою Лілією, падчеркою та рідною дочкою Софією. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

У шлюбі з турком Муратом Налчаджиоглу у Ані Лорак народилася дочка. Софія єдиною спадкоємицею виконавиці і все життя прожила разом з матір’ю у Підмосков’ї. Лише після початку повномасштабної війни в Україні зірка забрала доньку та відправила її до батька.

Фанати Ані Лорак помітили, що її дочка набрала вагу
Колишній чоловік Ані Лорак показав їхню дочку Софію за кермом

Деякий час дитина знаходилася у своїх родичів в Туреччині, а нещодавно засвітилася з новою родиною батька у Швейцарії.

Колишній чоловік Ані Лорак показав їхню дочку Софію за кермом

Софія прекрасно ладнає зі своєю майбутньою мачухою Лілією та зведеною сестрою. Про це свідчать численні кадри, які кохана турецького бізнесмена постійно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Колишній чоловік Ані Лорак показав їхню спільну дочку Софію за кермом

Наприклад, нещодавно вона поділилася у своєму мікроблозі новою фотографією, на якій Софія знаходиться за кермом, а всі інші члени родини виступили у полі пасажирів.

Варто відмітити, що у той самий час, як донька відпочиває з батьком, Ані Лорак змогла заінтригувати публіку натяком на нові стосунки. Нагадуємо, що співачка оприлюднила на своєму акаунті відео, на якому обіймається з тренером по йозі. А у дописі до публікації заявила, що починається дещо нове. Думки публіки розділилися, адже одні вважають, нібито Кароліна вступила у романтичні стосунки, а інші вбачають у цьому анонс до нового відеокліпу.

При цьому артистка на даний момент має значні фінансові та репутаційні проблеми, адже не має можливості виступати у російській федерації, в Україні, а її концерти в Європі регулярно зриваються українськими активістами.

spot_img

Схожі статті