Чого досягли легендарні учасники популярного шоу “МастерШеф”: Пава, Клопотенко, Мартиновська, Глінська

Легендарні учасники популярного в Україні телевізійного проєкту "МастерШеф" і по завершенню участі в телешоу продовжують дивувати своїх шанувальників

Українські телевізійні проєкти – це унікальна платформа для талановитих, креативних людей, які своїми вміннями та харизмою вміють заполонити серця мільйонів телеглядачів, які потім стають справжніми фанатами та не пропускають жодного випуску за участі улюбленого телегероя. Та час минає і проєкти завершуються, а кожен сезон телешоу має свою легенду – улюбленця чи улюбленицю сотень глядачів.

Шанувальники продовжують слідкувати за успіхами та просто життям своїх кумирів на їхніх сторінках у соціальних мережах та на теренах інтернету.

Ось так і на одному з популярних українських телешоу “МастерШеф” були свої легендарні учасники. Як склалася їхня доля по завершенню улюбленого проєкту тисяч українців – читайте далі.

Вадим Бжезинський (Пава)

Переможець одного з сезонів МастерШефу Вадим Бженський – тепер надзвичайно популярний фудблогер. Чоловік показує підписникам рецепти і трохи свого життя. Володар понад трьохсот тисяч фоловерів у Інстаграмі ділиться своїми кулінарними здібностями на сторінці й навіть заробляє на рекламі.

Вадим Бжезинський (Пава)
Вадим Бжезинський (Пава)

Євген Клопотенко

Чи не найбільшим кулінарним проривом за всі сезони МайстерШефу став Євген Клопотенко. Чоловік користується неабияким попитом та успіхом. У Інстаграмі він має понад сімсот тисяч підписників. Клопотенко заснував ресторан “100 років тому вперед”, став співзасновником популярного бістро “Інші”, має власний кулінарний магазин подарунків. Окрім цього, він випустив не одну книгу з рецептами, розробив кулінарний курс, встиг створити сайт та канал у Ютубі. Клопотенко записав відеокурс зі здорового харчування, проробив колосальну роботу над шкільною їжею, розробив меню.

Євген Клопотенко
Євген Клопотенко

Ольга Мартиновська

Учасниця МайстерШефу Ольга Мартиновська теж має галочку в Інстаграмі та користується шаленою популярністю. Жінка, після участі у проєкті, заснувала Першу кулінарну академію України, стала співавторкою кулінарного бестселера “Сто рецептів на кожен день”.

Ольга Мартиновська
Ольга Мартиновська

Ліза Глінська

Ще одна зірка кулінарного проєкту – талановита кондитерка Ліза Глінська. Жінка активно веде свою сторінку в Інстаграмі, ділиться там і своїм життям, і, звісно, ж куди без кулінарних рецептів. Окрім цього, шаленого успіху набув її проєкт із готування в Ютубі.

Ліза Глінська
Ліза Глінська

Схожі статті