Розкрито таємницю нового “коханого” Ані Лорак: має сина від іншої та приділяє особливу увагу не одній співачці

Днями знаменита російська співачка Ані Лорак сколихнула мережу натяком на нові стосунки. Втім, чи дійсно у співачки є роман і що приховує її імовірний обранець?

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу Ані Лорак тримала усі свої стосунки в таємниці. І хоча чуток навколо романів артистки ходило чимало, вона майже ніколи їх не коментувала.

Що приховує особистість імовірного обранця Ані Лорак

Ані Лорак
Що приховує особистість імовірного обранця Ані Лорак

Вочевидь, складнощі з концертною діяльністю на території України та російської федерації дали про себе знати, адже нещодавно Кароліна вирішила натякнути на нові стосунки.

Зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому обіймається зі своїм тренером по йозі. У дописі до публікації артистка зазначила, що починається нова історія. Даний вчинок шанувальники сприйняли, як новину про нового обранця у житті Кароліни. Втім, є певні нюанси, які ставлять під питання дану версію.

Хоча адміністратор сторінки зірки активно видаляв посилання на акаунт чоловіка, фанатам все ж таки вдалося поширити його нікнейм. Якщо завітати на його блог, можна помітити, що в нього є маленький син, і навіть кохана жінка.

До речі, сам тренер з непростих, адже володіє авторськими техніками і надає свої послуги не менш заможним клієнтам, серед яких і значиться Ані. Тому зовсім не дивно, що пан Ісаак швидко почав світитися на акаунті співачки, адже зацікавлений в піарі.

Цікавим є і той факт, що заінтригувати публіку подібними кадрами Лорак вирішила у відсутності її дочки Софії, яка на даний момент знаходиться разом з родиною свого рідного батька Мурата на відпочинку у Швейцарії. Якщо ж виявиться, що Лорак все ж таки не в стосунках зі своїм тренером, варто чекати на новий кліп з його участю!

Схожі статті